Loredana Groza, show de zile mari pe planșa de scrimă

31 ianuarie, 2023

Weekendul trecut a avut loc la București Cupa Riposta la sabie feminin și masculin, competiție ce face parte din Circuitul European de Cadeți. 

loredana groza JPG

Peste 400 de participanți din 21 de țări s-au reunit la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din București, la evenimentul care punctează pentru calificarea sportivilor la Campionatele Europene și Mondiale de Cadeți 2023.

Printre personalitățile prezente la evenimentul care a avut loc weekendul trecut s-au numarat Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român Mihai Covaliu și Ana Maria Popescu, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la spadă.

Invitați speciali pentru finalele concursului au fost Loredana Groza și Banda Agurida, trupa Trouble Crew și trupa Provincialii, toți aceștia contribuind la un show de zile mari chiar pe planșa de scrimă.

Premiile au fost înmânate de Ana Maria Popescu, multiplă campioană olimpică si mondială.

Scrima este unul dintre sporturile de mare tradiție în România, iar Federația Română de Scrimă a devenit, în cei 90 de ani de existență, una dintre federațiile olimpice de top din țara noastră.

scrima JPG

Clubul Sportiv Riposta este un club sportiv de scrimă înfiinţat în anul 2008, care are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori, cât şi cea de performanța în domeniul scrimei.

Clubul condus de managerii Sandu Constantin si Lucian Dina doreşte să promoveze scrima în rândurile copiilor, adolescenţilor şi adulţilor, determinându-i să îndrăgească acest nobil sport precum şi ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulţi să-şi dorească să îmbrăţişeze această disciplină sportivă şi să devină campionii de mâine ai scrimei româneşti.

Unul dintre obiectivele clubului este de a oferi copiilor oportunitatea de a crește sănătos şi armonios, pentru a învăţa să devină responsabili şi competitivi, să-şi folosească eficient timpul liber, pentru a înţelege şi respecta regulile şi valorile unei societăţi libere şi democratice.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg