Loredana, str─âlucitoare ┼či sexy ├«n clipul ÔÇ×Santa BabyÔÇť. Vezi imagini aici!

18 decembrie, 2014
loredana 2 0 jpeg

Vedeta a lansat zilele trecute videoclipul "Santa Baby", o reinterpretare a piesei cu acela┼či nume c├óntate de artista american─â Eartha Kitt. "Am vrut s─â le ofer fanilor mei, de S─ârb─âtori, un c├óntec care s─â le ajung─â la suflet, s─â ├«i relaxeze

Vedeta a lansat zilele trecute videoclipul "Santa Baby", o reinterpretare a piesei cu acela┼či nume c├óntate de artista american─â Eartha Kitt.

"Am vrut s─â le ofer fanilor mei, de S─ârb─âtori, un c├óntec care s─â le ajung─â la suflet, s─â ├«i relaxeze ┼či s─â ├«i binedispun─â ┼či m-am g├óndit c─âa cel mai potrivit este Santa BabyÔÇŁ, a declarat Loredana.

ÔÇ×Este un c├óntec de Cr─âciun atipic. Povestea c├óntecului este despre o domni┼ú─â care ├«i scrie Mo┼čului o scrisoare de Cr─âciun ├«n care ├«i cere aproape imposibilul. Adic─â ce-i mai scump ┼či mai de lux pe lumea asta. O mic─â ironie ┼či satir─â la adresa unei fete care viseaz─â s─â ├«l ├«nt├ólneasc─â pe b─âiatul plin de bani, gata s─â ├«i ├«mplineasc─â toate dorin┼úele. Genul de poveste incredibil de actual─â, chiar ┼či acum, la mai bine de o jum─âtate de secol de c├ónd a fost scris─â. E un c├óntec de Cr─âciun superb, pozitiv, nostim foc care are ┼či un clip pe m─âsur─â, ├«n care apar Ilinca ┼či Maria, frumoasele mele fete din echipa Loredana de la Vocea Rom├ónieiÔÇť, a explicat Loredana.

image
image
image

Vezi videoclipul aici!Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg