Loredana – vacanță de lux cu fiica ei

Începutul de an a prins-o pe Loredana Groza într-o oază de lux, împreună cu fiica ei, Elena. Cele două s-au bucurat de câteva zile într-un loc exotic, un colț de paradis, la doar două ore de Dubai, în regiunea Musandam din Oman.

Lori și Elena au petrecut o zi pe mare, delectându-se cu peisajul minunatului Musandam.

Resortul de lux Six Senses Zighy Bay se numără deja printre destinațiile preferate de vedetele noastre de top, Delia și Andreea Esca petrecându-și aici vacanțele în trecut. Lanțul muntos Hajar străjuiește, parcă, aceast diamant neșlefuit aflat pe malul mării. De altfel, Loredana a experimentat saltul cu parapanta chiar din vârful munților, hotelul fiind recunoscut ca având cel mai spectaculos „check-in” din lume. Orice client poate sosi la hotel cu parapanta direct pe plajă.

Clienții hotelului se pot bucura de tradiționala plimbare cu cămila.

Prețul unui sejur începe de la 3600 de euro pentru două persoane și include cazarea într-o vilă de lux cu piscină, mic dejun și transport direct până în Dubai cu noua aeronavă a companiei Fly Dubai, 737MAX8.

Six Senses este cunoscut și pentru strategiile eco friendly implementate, pentru SPA-urile ce folosesc tehnici locale și internaționale de masaj și relaxare, tehnici holistice și bucătăria specifică, de la healthy food la fine dining.

Lori, la o sesiune matinală de yoga.

Loredana și Elena au fost invitatele speciale ale unui atelier, Earth Lab, parte integrantă a conceptului destinat celor șase simțuri: crearea de săpunuri și produse de îngrijire personală. Cele două și-au făcut propriul scrub corporal cu ulei natural, sare pură de mare și lavandă.

Adepta healthy lifestyle, cântăreața s-a regăsit într-un alt concept modern, îmbrățișat cu succes de multe dintre vedetele de la Hollywood și întâlnit și aici: from farm to table. Mai exact, atât legumele, cât și carnea folosite în bucătărie provin din grădinile și fermele proprii.

Loredana s-a încărcat cu energie pentru perioada ce urmează, căci finalul lunii ianuarie se anunță interesant pentru fanii ei. Săptămâna viitoare, artista va lansa noua melodie Balkana Mama, în limba rusă.

Iată o galerie foto inedită din vacanța lor:

Această prezentare necesită JavaScript.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA