Lorena Balaci a slăbit spectaculos după divorţ. Iată dieta ei

Lorena-Balaci-Trica

Arată tot mai bine, e mult mai energică şi mai pusă pe fapte mari. Iată regimul care i-a dat un plus de poftă de viaţă!

Lorena Balaci a slăbit spectaculos după divorţul de Eugen Trică şi toată lumea a vrut să-i ştie secretul. E vorba de sport, tratamente corporale, dar şi de un regim care nu te înfometează, dar care te ajută să scapi de kilogramele nesuferite. Iată şi etapele.

Lorena-Trica-tratamente-corporale 11750736_352304674893974_8303042726443486453_n

Săptămâna 1
În zilele 1,2,3,4 poţi consuma NELIMITAT brânzeturi max. 7% grăsime (brânză de vaci, cottage simplă, brânzică de casă, perle de brânză, lapte btut), legume în stare crudă (salată verde, castraveţi, conopidă, broccoli, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, gogoşari, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, usturoi, morcovi, ţelină roşii, praz, ciuperci), apă plată, ceai, cafea

Cantităţi limitate:
1 ou fiert, pe teflon sau românesc
200 g mere Golden
2 linguriţe de ulei
1/2 pahar de lapte

În zilele 5,6,7, repeţi meniul din primele 4 zile, la care poţi adăuga roşii şi zeamă de lămâie la salate

 

Săptămâna a 2-a
Meniul pentru primele patru zile:
Mic dejun (până la ora 11.00-12.00)
200 g de brânzeturi max. 7% grăsime
nelimitat: lapte bătut, sana, kefir
un ou
legume crude (salată verde, castraveţi, conopidă, broccoli, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, gogoşari, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, usturoi, morcovi, ţelină roşii, praz, ciuperci)
după 3-4 ore, NELIMITAT! carne fiartă sau la grătar (porc, vită, pui, ficat, curcan)
INTERZIS FRUCTE!

Zilele 5,6,7 repetă meniul din primele 4 zile, la care adaugi peşte (la grătar, fiert, afumat) şi fructe de mare.

Lorena-Balaci

Săptămâna a 3-a
În zilele 1,2,6, şi 7 (adică luni, marţi, sâmbătă şi duminică) la fel ca în prima săptămână
În zilele 3,4 şi 5 consumi doar legume în stare crudă (salată verde, castraveţi, conopidă, dovlecei, gulii, andive, ridichi, ardei gras, broccoli, fasole verde, varză, sparanghel, ciuperci, spanac, ceapă, morcovi, roşii). La salate se va folosi oţet sau lămâie
Fructe (mere, pere, cireşe, kiwi, caise, pepene galben sau roşu, piersici, citrice, căpşuni)

 

Săptămâna a 4-a
Meniul este identic cu cel din săptămâna 1.
Foto: pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA