LP vine în septembrie la Bucureşti

25 august, 2016
LP jpeg

Noua senzaţie din muzică va susţine un concert luna viitoare la Arenele Romane. Iată detaliile.

image

Laura Pergolizzi, alias LP, cântăreaţa cu look androgin născută în L.A. şi care s-a făcut cunoscută pretutindeni cu hitul "Lost On You", vine în premieră în România şi a anunţat cu entuziasm pe Facebook prezenţa sa în cadrul evenimentului Full Moon.

Artista şi-a luat numele LP la scurt timp după ce a terminat liceul şi s-a mutat dintr-o suburbie la New York. Ruşinată de vocea sa foarte puternică, când era mică LP obişnuia să cânte în timp ce tundea iarba sau dădea cu aspiratorul. Acum cântă la ukulele. "Simt că m-am maturizat mult ca artist datorită acestui simplu instrument".

În adolescenţă, LP nu a avut şansa de a-i spune mamei sale că este lesbiană. "Mama a murit înainte să afle că sunt gay, iar tata a crezut că trec printr-o fază, apoi şi-a dat seama că nu e. Pentru mine nu a contat oricum ce crede. În continuare, nu-mi pasă".

După ce a ezitat între mai multe case de discuri, a dat lovitura în calitate de compozitor, semnând piesa Rihannei “Cheers (Drink to That)”. De asemenea, a scris piesa Christinei Aguilera,  “Beautiful People".

Este obsedată de ochelarii de soare, ştie să poarte un costum bărbătesc ca nimeni altcineva, poartă un cercel în formă de cruce - care nu are nicio legătură cu religia - şi adoră să fluiere, după cum se poate remarca în mai multe piese ale ei.

LP va cânta în premieră la Bucureşti pe 17 septembrie 2016 la Arenele Romane din Capitală.

Tot în cadrul aceluiaşi eveniment, pe 16 septembrie vom avea ocazia să ne reîntâlnim cu Asaf Avidan, cântăreţul israelian de muzică folk rock care ne-a fermecat şi în urmă cu doi ani la WonderDay.

Pe 16-26 septembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti vor mai cânta Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia şi Imagination Orchestra.

image

Iată şi programul concertelor:

DJ SET

YELLLOW (RO)

DJ SET

LUCIA (RO)

DJ SET

ASAF AVIDAN (ISR)

DJ SET

Imagination Orchestra (RO)

DJ SET

MOONLIGHT BREAKFAST (RO)

DJ SET

LP (USA)

Abonamentele pentru ambele zile costă 199 lei.

Presale: primele 300 de abonamente, la preţul de 179 lei, intră direct în Golden Ring. (Ofertă promoţională disponibilă în limita a 300 de abonamente, până pe 31 august inclusiv.)

Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti, hipermarketurile Carrefour şi benzinăriile OMV).

Abonamentele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Brătianu, nr.6.Recente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}