Lucian Mîndruţă a fugit în Grecia. Gestul care l-a impresionat

24 mai, 2021
1 lucian1 jpg jpeg

Lucian Mîndruţă a evadat pentru câteva zile în Grecia. Călătoria lui pare una desprinsă din poveşti.

“Aşa arată trecerea cu ferry-ul spre Thassos. Am mers peste 12 ore să ajung aici. Am plecat de la ploaia din Bucureşti şi Grecia m-a răsfăţat cu soarele ei intens şi marea albastră.

Tot azi încep să testez o soluţie cu filtru protecţie UV pentru ochi. Am nevoie: în fiecare an îmi trebuie mai multă lumină să citesc, de exemplu, mai ales după o vară pe coclauri, pe mare sau pe uscat, cu multă bicicletă şi expunere la soare. Fireşte că sunt la UV400 la ochelari, dar mereu am simţit că nu este de ajuns, că trebuie ceva în plus”, povesteşte prezentatorul.

Lucian Mîndruţă s-a lăsat cucerit de peisaj, dar şi de genorozitatea unui localnic. “Azi am un plan de 90 de km în jurul insulei Thassos. Scriu asta la jumătatea turei, pentru că m-a impresionat un comerciant de la marginea drumului. Am oprit să iau de la el două sticle cu apă rece. Aveam doar 10 euro. El nu avea rest. Aşa că mi le-a întins zâmbind: “Ştiu cum e, sunt Şi eu ciclist. Şi e al naibii de cald azi! Ia-le!” Am ezitat, am vrut să iau doar una, a insistat să plec cu amândouă. Când m-am urcat pe bicicleta m-a întrebat: “De unde eşti?” “Din România!” i-am zis. Şi a continuat să zâmbească. Ăsta a fost un cadou mai frumos chiar decât apa”.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg