Lucian Pavel revine în rolul unui personaj-cheie în serialul Adela

14 decembrie, 2021
4 lucian3 jpg jpeg

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. Acţiunea serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste.

Este şi cazul actorului Lucian Pavel, pe care telespectatorii l-au putut urmări la debutul primului sezon al serialului. Astfel, începând cu finalul acestui sezon, Lucian Pavel îi va da viaţă lui Alexandru Iftimie, un senator care îşi iubeşte fiica pe care a crescut-o singur, după moartea soţiei sale, mai mult decât orice pe lume. Când fiica sa cade într-o depresie cronică, acesta devine obsedat să se răzbune pe Luca şi pe familia Andronic, pe care o consideră vinovată de trauma fiicei sale.

„Ca părinţi, credem deseori că dacă ne iubim necondiţionat copilul este de ajuns. A fi părinte implică mai mult decât atât. Cred că ar trebui să fim conectaţi tot timpul cu copilul nostru. Să-i câstigăm încrederea. Să-i fim prieteni, în măsura în care nu îi afectăm intimitatea. Atunci, alegerile pe care le va face vor fi cele corecte. Senatorul Iftimie, personajul pe care îl interpretez în serialul Adela de la Antena 1 este exact tipul de părinte, de tată, care provoacă o rătăcire a fiicei sale şi, în cele din urmă, o autodistrugere fără cale de întoarcere!”, a declarat actorul Lucian Pavel, care a mai completat: „Mă aflu la prima colaborare cu casa de producţie a Ruxandrei Ion, o echipă tehnică şi artistică profesionistă şi nu pot decât să sper că ...va urma!”.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului. Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, vom putea afla urmărind ultimele două episoade din actualul sezon Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg