Luis Lazarus a bifat 12 ani de relație cu iubita. Cum au sărbătorit: "Vremea nunții este aproape!"

16 mai, 2022
andreea22 jpg

Iubirea lor a trecut proba timpului. Luis Lazarus și iubita lui, Andreea, au bifat 12 ani de relație printr-o vacanță în Egipt.

“12 ani de când suntem împreună! Și o să stam împreună pâna la “sfârșitul lumii noastre”! Parcă au trecut 12 zile! Suntem născuți pe 12 Martie și pe 12 August, iar Andrei și Ana, puii mei, sunt născuți pe 24 Martie și pe 24 August! Deci cu câte 12 zile peste noi și în aceleași luni! Oare de ce am impresia că noi am mai fost împreună și altă dată? Pâna când mă lămuresc, pot sa-ți spun ca te iubesc, acum ca si atunci, azi și mereu! E amuzant că în ultimii 12 ani majoritatea prietenilor noștri s-au cunoscut, s-au căsătorit și au și divorțat! Noi nici nu am apucat să facem nunta și suntem tot împreună! Dar vremea nunții este aproape”, a fost mesajul transmis de cunoscutul jurnalist.

Nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos. Artista i-a mulțumit pentru susținerea din toți acești ani.

“La mulți ani nouă, Zeul Meu! 12 ani de iubire, 12 ani de suport și încredere! Îți mulțumesc că faci din fiecare zi, una specială. Că nu obosești să ai grijă de mine, să mă asculți, să mă susții, dar cel mai important să mă iubești. Te iubesc cel mai mult!”

andreea28 jpg

Andreea Lazăr și Luiz Lazarus au ajuns să formeze o relație pe neașteptate.

"Eram la o gală K1 şi acolo ne-am cunoscut. Mi l-a prezentat cineva şi de atunci a stat doar cu ochii pe mine. M-a salvat din furtună", povestea Andreea. "Veneau numai rafale de vânt şi ploaie. Ne-am făcut toţi fleaşcă, inclusiv cei din ring. M-am dus la ea, am luat-o de mână. Ne-am adăpostit undeva după care i-am propus să-i fac o poză, era toată udă, dar nu mi-a mers telefonul. De atunci am rămas împreună", a adăugat Luis.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet (29) jpg
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg