"Lume, lume", noua piesă marca Vunk

14 decembrie, 2017
Vunk Lume, lume jpeg
image

După ce a început anul lansând single-ul “Camera ei”, care a beneficiat de primul videoclipt filmat live pe Facebook, urmat de alte trei hituri “Hai, mersi”, “Îmbrăcaţi sau goi” şi Stai lânga mine”, Trupa Vunk termină anul 2017 lansând “Lume, Lume”, cântecul care va salva lumea.

“Muzica schimbă oameni şi destine, iar acest cântec este o rugăminte de-a vedea binele şi frumosul în tot ceea ce ne înconjoară. Este un cântec erou care va trezi conştiinte şi va aduce speranţă şi dorinţa de-a ne opri din goana de zi cu zi şi a ne bucura de lucruri simple. Pentru că lumea se construieşte pe dăruire, înţelegere şi îngăduinţă faţă de cei de lângă tine. Lumea se cucereşte cu sufletul curat, cu zâmbet pe buze, cu speranţă şi încredere. Şi cu muzică. Pentru că muzica schimbă oameni, adună oameni, bucură oameni, trezeşte oameni. De aceea, am ales ca, înainte de lansare, piesa să fie cântată de români de pretutindeni. Nu este nevoie de gesturi mari pentru a schimba viaţa unui om sau a unei comunităţi. Fiecare dintre noi este un super erou dacă-şi face treaba temeinic şi nu renunţă la crezuri şi visuri. Împreună putem construi o lume în care bunătatea, sinceritatea, corectitudinea, prietenia, altruismul reprezintă normalitatea şi nu excepţia de la regulă“, spune liderul trupei, Cornel Ilie.

Videoclipul piesei spune povestea unui om care, de când se trezeşte, se pregăteşte să iasă din casă pentru a îndrepta lumea.

Este un super erou, nu pentru că poate salva lumea, ci că pentru că simte că ţine de el să o facă mai bună. Este despre cel mai simplu om din lumea asta, cel care pleacă de-acasă pentru a schimba lumea, doar prin prezenţa lui.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png