Mădălin Ionescu răbufneşte: „Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmăreşte viaţa suricatelor!“

5 octombrie, 2015
Madalin Ionescu jpeg
image

Sătul să tot vadă comentarii ce incită la semnarea unei petiţii pentru interzicerea show-urilor de tip tabloid, prezentatorul emisiunii „Wowbiz“, de la Kanal D, le-a dat o replică dură „ipocriţilor şi naivilor“.

Mădălin Ionescu este tot mai adesea în vizorul celor care îşi doresc televiziune de calitate. Şi asta pentru că emisiunea pe care o prezintă la Kanal D s-a transformat dintr-un show cu vedete într-un serial foileton al păţaniilor familiei lui Leo de la Strehaia.

Cum „Wowbiz“ continuă să înregistreze audienţe peste aşteptări, Mădălin Ionescu are cel mai puternic argument împotriva contestatarilor săi: publicul care-l urmăreşte acerb.

Iată şi replica pe care o dă celor care, de ceva timp, incită la semnarea unei petiţii online pentru interzicerea show-urilor de tip tabloid.

„Mesaj adresat ipocriţilor şi naivilor care semnează petiţii online împotriva show-urilor TV de tip tabloid!... Oameni buni... tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deştepţi! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioţii nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educaţia trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăţi şi prin specializările ulterioare! Dacă aştepţi asta de la TV... eşti mort, nu ai înţeles nimic, trăieşti degeaba!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

„În nicio ţară civilizată nu există astfel de reacţii! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un bussines cu faţete multiple! Trăim într-o ţară în care TVR Cultural a fost închis! Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta? Politicul şi piaţa!“, continuă el.

„În cariera mea am făcut investigaţii la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniştri, am contribuit la lichidarea unor reţele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte, peste un milion de oameni! Printre aceştia se numără, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulţi intelectuali! Oare de ce ? Pentru că acest show deştept, «Wowbiz», binedispune, generează emoţii, ridică probleme de viaţă (într-o manieră senzaţionalistică, da!) , stârneşte controverse, generează fantezii şi fascinaţie ! Dă puţină culoare vieţii celor care îl urmăresc! Nu vrei să vezi asta, dă pe Animal Planet şi urmăreşte viaţa suricatelor!“, îşi continuă prezentatorul „Wowbiz“ de la argumentaţia.

„Tabloidul ăsta pe care vânătorii de vânt îl condamnă este mai puţin nociv! Aşa erau şi poveştile fraţilor Grimm! Senzaţionale! «Wowbiz» este o emisiune de entertainment! Ce e atât de greu de înţeles? Kanal D este un post privat! Nu trăieşte din banii Statului!“, şi-a încheiat Mădălin Ionescu mesajul postat pe Facebook.

Şi, după un şir nesfârşit de comentarii, a revenit cu un nou discurs pro tabloid, prin intermediul unui video postat pe acelaşi site de socializare.

https://www.facebook.com/168212409904943/videos/vb.168212409904943/946545882071588/?type=2&theater

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg