Mădălina Ghenea, imagini rare cu fiica și mama sa. Cât de frumoasă este actrița de 34 de ani

3 mai, 2022

Trei generații de femei. Mădălina Ghenea a publicat pe contul său de socializare imagini rare cu mama și fiica sa.

Mădălina Ghenea (16) jpg

Frumoasa actriţă româncă este spectaculoasă în toate fotografiile sale. Seamănă izbitor cu italianca Sophia Loren, al cărei rol l-a și jucat în mult mediatizatul film ”House of Gucci”.

Mădălina se află la plajă, într-un cadru idilic în fața unei piscine, în timp ce fiica sa este toată numai un zâmbet. Micuța Charlotte a crescut și seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Are părul lung și un costum de baie adorabil, cu cireșe.

Cele două sunt răsfățate de soare, dar și de mama Mădălinei, o femeie blândă care pare încântată de momentul emoționant de familie.

Mădălina Ghenea (15) jpg

Mădălina Ghenea se bucură de câteva zile în Dubai. Actrița stă la hotelul Palazzo Versace și a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de imagini. Charlotte este fiica pe care o are alături de fostul ei partener, Matei Stratan.

Românca are o carieră din ce în ce mai solidă, beneficiind de recunoaștere internațională și contracte ferme. Frumusețea sa nu i-a lăsat indiferenți pe bărbații de la Hollywood, căci românca i-a vrăjit în trecut pe Leonardo DiCaprio, Philipp Plein sau Gerard Butler.

După rolul apreciat din ”House of Gucci”, Mădălina Ghenea va juca în filmul Deep Fear, în regia lui Marcus Adams, alături de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de mare succes Gossip Girl.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg