Mădălina Ghenea recreează un moment celebru al Sophiei Loren, în lenjerie intimă. ”Mereu inspirația mea”

16 ianuarie, 2023
Mădălina Ghenea la deschiderea restaurantului Sophiei Loren, Profimedia (2) jpg

Românca este adeseori supranumită ”o a doua Sophia Loren”. Nu întâmplător a fost și cea care a jucat-o pe emblematica italiancă, în filmul ”Gucci”.

Amândouă actrițele par flatate de această comparație. Anul trecut, s-au întâlnit față în față la deschiderea restaurantului Sophiei Loren de la Milano, ocazie cu care Mădălina Ghenea a îmbrăcat o rochie roșie ravisantă, asemănătoare cu una din garderoba actriței italiene.

Mădălina Ghenea la deschiderea restaurantului Sophiei Loren, Profimedia (1) jpg

Mădălina Ghenea seamănă izbitor cu Sophia Loren în tinerețe și este mereu o bucurie să le vedem împreună. Însă chiar dacă nu se întâlnesc fizic, românca se folosește de filmările cu Sophia Loren pentru a recrea momente spectaculoase. Un astfel de exemplu este și filmulețul postat recent de româncă, în lenjerie intimă neagră, întocmai ca în renumita secvență jucată în tinerețe de Sophia Loren.

Sophia Loren vs  Gina Lollobrigida  (4) jpg

Mădălina Ghenea debordează de senzualitate și a scris, în dreptul postării: ”Mereu inspirația mea.” Asta denotă doar cât de mult o apreciază pe marea actriță italiană și cât o flatează comparația cu ea.

Voluptoasă și senzuală întocmai ca Sophia Loren în tinerețe, și Mădălina Ghenea face furori în rândul fanilor. Aceștia se înghesuie să-și prezinte admirația în spațiul virtual. O întâmplare amuzantă a avut loc recent și îl implică pe actorul de comedie Mihai Bobonete, unul dintre urmăritorii contului Mădălinei Ghenea.

Acesta este însă ignorat de româncă. El folosește glume seci, fără succes.

Mihai Bobonete a încercat să-i atragă atenția divei fără niciun succes, cu o glumă seacă, care nu a fost savurată nici de actriță, nici de comunitatea sa.

Fanii Mădălinei Ghenea sunt numeroși, iar postările răvășitoarei românce sunt adorate de fanii săi. Recent am observat că și un român neaoș îi urmărește cu nesaț contul.

Adevărul este că acest cont poate fi o terapie curată pentru bărbații care doresc să-și clătească ochii. Căci modelul comparat adesea cu Sophia Loren are apariții tulburătoare de-a dreptul.

Una dintre cele mai recente este un video în cadă, iar Mădălina Ghenea este plină de sclipici auriu. Cu o atitudine mai mult decât senzuală, românca încinge imaginația fanilor săi, completând postarea cu o melodie sexy.

Și în toată această poezie în care vedem o femeie frumoasă alintându-se, apare comentariul lui Mihai Bobonete, total neavenit și nesolicitat. Ca un adolescent ce se străduiește să atragă atenția unei dive, Mihai Bobonete i-a scris: ”Sarut mana!Sa stiti ca daca se infunda cada de la sclipiciul ala , va recomand granulele de desfundat alea de la Mr Muscle dar nu lichidul ca ala nu face fata. Va spun ca de la sclipiciul ala sigur se-nfunda scurgerea si o sa va dea inapoi apa. Deci granule … nu lichid! Altfel…frumoasa cadã va spun!Lucru ca lumea!” și aplauze, semn că-i place ceea ce vede.

MB PNG

Ar fi și greu să nu îi placă, îl înțelegem.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}