Mădălina Ghenea și-a lăsat fanii perplecși. Ce forme apetisante are bruneta

21 iunie, 2022
M Ghe PNG

Actrița le-a făcut fanilor săi o surpriză și s-a filmat foarte sexy și naturală, în timp ce merge lasciv pe un gazon, într-un costum de baie care îi pune în valoare trupul de zeiță.

stanga
dreapta
Mădălina Ghenea sexy (7) jpg
Mădălina Ghenea sexy (8) jpg
Mădălina Ghenea sexy (9) jpg

Încă o dată, face echipă bună cu prietena sa, fotografa profesionistă Saida, aceeași artistă care îi vede frumusețea naturală și a convins-o să pozeze dimineața, fără urme de machiaj sau artificii feminine.

În compania prietenei sale, Mădălina se simte minunat și reușește să-și elibereze orice inhibiție, deși în meseria pe care a ales-o, acestea nu-și mai au locul.

Românca este și nostimă, pe lângă faptul că este foarte sexy. Nu ezită să glumească pe seama sa, arătând în felul acesta că are și umor.

Mădălina profită de timpul liber pentru a-și dărui mult tânjita relaxare de după un an încărcat profesional. Prezentă atât pe platourile de filmare, cât și la ședințe foto sau diferite evenimente mondene, totul a culminat cu maratonul Festivalului de la Cannes, unde românca a strălucit în toate serile în care a participat.

stanga
dreapta
Mădălina Ghenea sexy jpg
Mădălina Ghenea sexy (2) jpg
Mădălina Ghenea sexy (4) jpg
Mădălina Ghenea sexy (5) jpg
Mădălina Ghenea sexy (3) jpg
Mădălina Ghenea sexy (6) jpg

Cu siguranță își va aloca timp prețios și pentru fetița Charlotte, fiica pe care o are cu fostul ei partener, Matei Stratan. Micuța este adorabilă și și-a petrecut în această primăvară o minivacanță de vis în Dubai, unde a fost însoțită și de bunica din partea mamei.

Românca are o carieră din ce în ce mai solidă, beneficiind de recunoaștere internațională și contracte ferme. În viața sentimentală însă nu îi merge la fel de bine, în ciuda faptului că este o femeie superbă, care primește zilnic zeci de comentarii de la admiratorii din online. Cu toate acestea, în trecut, a vrăjit actori mari de la Hollywood, cum ar fi Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg