Mădălina Ghenea și-a lăsat fanii perplecși. Ce forme apetisante are bruneta

21 iunie, 2022
M Ghe PNG

Actrița le-a făcut fanilor săi o surpriză și s-a filmat foarte sexy și naturală, în timp ce merge lasciv pe un gazon, într-un costum de baie care îi pune în valoare trupul de zeiță.

Încă o dată, face echipă bună cu prietena sa, fotografa profesionistă Saida, aceeași artistă care îi vede frumusețea naturală și a convins-o să pozeze dimineața, fără urme de machiaj sau artificii feminine.

În compania prietenei sale, Mădălina se simte minunat și reușește să-și elibereze orice inhibiție, deși în meseria pe care a ales-o, acestea nu-și mai au locul.

Românca este și nostimă, pe lângă faptul că este foarte sexy. Nu ezită să glumească pe seama sa, arătând în felul acesta că are și umor.

Mădălina profită de timpul liber pentru a-și dărui mult tânjita relaxare de după un an încărcat profesional. Prezentă atât pe platourile de filmare, cât și la ședințe foto sau diferite evenimente mondene, totul a culminat cu maratonul Festivalului de la Cannes, unde românca a strălucit în toate serile în care a participat.

Cu siguranță își va aloca timp prețios și pentru fetița Charlotte, fiica pe care o are cu fostul ei partener, Matei Stratan. Micuța este adorabilă și și-a petrecut în această primăvară o minivacanță de vis în Dubai, unde a fost însoțită și de bunica din partea mamei.

Românca are o carieră din ce în ce mai solidă, beneficiind de recunoaștere internațională și contracte ferme. În viața sentimentală însă nu îi merge la fel de bine, în ciuda faptului că este o femeie superbă, care primește zilnic zeci de comentarii de la admiratorii din online. Cu toate acestea, în trecut, a vrăjit actori mari de la Hollywood, cum ar fi Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg