Mădălina Manole s-a filmat când îşi lua rămas bun

8 septembrie, 2010

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

Cântăreaţa s-a gândit îndelung la felul în care să-şi pună capăt zilelor. Înainte de-a încheia socotelile cu această lume, ea i-a lăsat o scrisoare soţului, în care a încercat să-şi explice gestul.

„Sunt o neputincioasă, o nevredincă, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul! Şi totuşi, eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Sunt de neiertat, mă gandesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”, aşa şi-a început Mădălina Manole testamentul sentimental pe care i l-a lăsat soţului ei în noptieră. Petru Mircea a descoperit scrisoarea de adio abia mai târziu şi s-a hotărât s-o facă publică în emisiunea lui Cătălin Măruţă, „Happy Hour”, difuzată de Pro TV. Soţul Mădălinei a continuat, cu această ocazie, şirul dezvăluirilor legate de relaţia dintre cântăreaţă şi părinţii acesteia, spunând că ea obişnuia să se ascundă de mama ei, pentru a nu provoca certuri în familie. În aceeaşi ediţie, Petru Mircea a mai făcut o dezvăluire şocantă: Mădălina Manole s-a filmat singură în oglindă, cu puţin timp înainte de moarte, acestea fiind imaginile de rămas bun. „Am găsit filmuleţul printre casetele familiei, în timp ce căutam imagini cu noi. Este un film în care Măgduţa îşi ia rămas bun de la cei dragi, de la mine, de la copil, pentru că noi am fost lumea ei”, a spus el cu lacrimi în ochi.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg