Mădălina Manole şi-a luat viaţa de ziua ei

14 iulie, 2010

Mădălina Manole a murit miercuri dimineaţă, fiind găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, cu capul spart, arată Mediafax. Ambulanţa a fost chemată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.

Mădălina Manole a murit miercuri dimineaţă, fiind găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge, cu capul spart, arată Mediafax.

Ambulanţa a fost chemată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău. Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator. Lângă ea a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

Potrivit anchetatorilor, Mădălina Manole ar fi lăsat un mesaj de adio pe telefonul soţului său. În urmă cu trei săptămâni, cântăreaţa ar fi avut o altă tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. Mădălina ar fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 1 an.

Mărturisirea şocantă a Mădălinei

Conform portalului adevarul.ro, în urmă cu doar câteva zile, Mădălina Manole i-a făcut o destăinuire şocantă celui mai înfocat fan al ei, Daniel Gheorghe, din Medgidia. „Am emoţii pentru ziua mea de naştere“, a spus vedeta la telefon.

Daniel Gheorghe fusese invitat la aniversarea artistei, în acest weekend. Tânărul de 34 de ani din Medgidia este un fan împătimit al Mădălinei, apărând şi în două videoclipuri ale artistei.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg