Madonna, acoperită de cruci la Met Gala 2018. A fost cea mai scandaloasă apariție?

Citeste tot despre:

,

Tematica acestei ediții de MET Gala i s-a potrivit celebrei artiste ca o mănușă. De aceea, au fost multe așteptări în ceea ce privește ținuta purtată. Și – zic unii – Madonna nu a dezamăgit.

Madonna

Ce spunem noi? Că ceea ce e prea mult, mereu strică! Artista a pășit pe covorul roșu într-o ținută care era – fără îndoială – iconică. Neagră, spectaculoasă, dramatică, în ton cu dress-code-ul și perfect ”asezonată” de cruci. Totuși, ce displace în acest tablou?

N-am ști ce să spunem! Cert e că Madonna și-a intrat în rol, ne-a amintit de ”Like a Prayer”, și a fost din nou o ”măicuță sexy”. Una ceva mai îmbrăcată, ce-i drept, față de celebrul videoclip, dar în aceeași zonă… A ajutat chiar și voalul lung, purtat pe față!

Designerul care i-a semnat ținuta all-black a fost nimeni altul decât Jean-Paul Gaultier, cu care s-a și prezentat pe covorul roșu. El a mizat pe ideea unui look inspirat din anii `80, sugerându-i să poarte nenumărate straturi de cruci și chiar celebrul șirag de mărgele, numit rozariu, folosit de cei credincioși să se roage.

Madonna și Jean Paul Gaultier

foto: Gettyimages

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA