Capcana excesului de filtre în social media: Madonna, aproape de nerecunoscut pe scena Premiilor Grammy

6 februarie, 2023
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg

Confuzie și îngrijorare printre fanii Madonnei: vedeta lor preferată a apărut cu... o față nouă la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy 2023.

Este chiar binevenită această apariție, după multiplele controverse iscate de legenda pop în ultimul an. Pe contul său de socializare, a exagerat vădit cu modificarea pozelor.

Duminică însă, pe scena de la Gala Premiilor Grammy 2023, vedeta și-a făcut apariția, îmbrăcată extrem de sobru, dacă ne gândim la stilul vestimentar consacrat. Artista de 64 de ani a apărut pe scenă să-i prezinte pe Kim Petras și Sam Smith. Atunci a fost momentul când fanii au început să-i comenteze imaginea, în special fața.

Madonna a stârnit uimire printre fani cu ”noua sa față”. Oamenii au fost șocați de imaginea artistei, care pare din ce în ce mai schimbată. Și și-au dat cu presupusul, toți adresând retoric întrebarea: ”Ce se întâmplă cu fața Madonnei?”

Să fie de vină operațiile sau terapiile anti-aging pe care le face artista? Căci fizionomia este schimbată vizibil, iar șocul este cu atât mai mare cu cât pe Instagram este complet altfel. Aceasta este una din capcanele filtrelor din social media. Când apari în realitate, oamenii nu te mai cunosc, dacă exagerezi cu editările.

Unii fani au afirmat că gata, Madonna și-a distrus chipul. Un alt internaut a dat un verdict dur: ”Madonna arată bine pentru vârsta ei, dacă vârsta ei ar fi 2700 de ani, iar ea un vampir care se hrănește cu bebeluși și animale mici.”

Mai mult, chiar și fizic este schimbată, căci fostei dive pop i s-au lățit șoldurile considerabil.

”Madonna a fost nominalizată la premiul Cea mai bună nouă față?”, a mai glumit un internaut.

Anul 2022 a fost unul rău pentru imaginea artistei Madonna. Ea și-a șocat fanii necontenit cu materialele sale din online. Mulți au refuzat s-o mai urmărească, manifestându-și îngrijorarea și spunând că Madonna nu mai e Madonna. Declinul său mediatic a fost și mai vizibil după ce s-a despărțit de tinerelul Ahlamalik Williams, la sfârșitul lui aprilie 2022. Cei doi s-au iubit intens patru ani, iar băiatul chiar îi adusese o doză de stabilitate în viață. Presa mondenă l-a numit mereu pe iubițelul cu 35 de ani mai mic jucăria sa sexuală vie. Cert este că tânărul a devenit faimos după ce i-a stat divei alături atâta timp, chiar dacă Madonna ar putea să-i fie bunică.

madonna Foto  Getty Images Hello! webp

De atunci, Madonna a căutat să se reinventeze, scăpând din vedere că orice exagerare este penalizată de fani.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG