Magnatul Rupert Murdoch se-nsoară a cincea oară. Cine este logodnica sa, mai tânără cu 26 de ani?

21 martie, 2023

Miliardarul Rupert Murdoch a dezvăluit că s-a logodit cu iubita sa, Ann Lesley Smith, care are 66 de ani, fiind astfel cu 26 de ani mai tânără decât magnatul care se află, la 92 de ani, în fața celui de-al cincilea mariaj.

Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg

Mogulul media de origine australiano-americană a fost surprins la plajă în caraibe. Rupert Murdoch s-a relaxat pe plaja din Barbados, alături de noua sa aleasă, viitoare sa soție, a cincea, mai exact: Ann Lesley Smith.

Femeia este fostă polițistă și văduva starului de muzică country Chester Smith. Rupert Murdoch și Smith s-au cunoscut în septembrie, la un eveniment organizat la podgoria miliardarului din California.

Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (5) jpg
Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith FOTO profimedia 0763995841 jpg

„Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc. Sper să fie pentru ultima oară. Sunt fericit", a declarat omul de afaceri pentru New York Post, una dintre publicațiile sale.

„Pentru noi amândoi este un dar de la Dumnezeu. Ne-am întâlnit în septembrie anul trecut. Sunt văduvă de 14 ani. Ca și Rupert, soțul meu a fost un om de afaceri... Așa că vorbesc limba lui Rupert. Împărtășim aceleași convingeri", a declarat ea tot pentru New York Post.

„Amândoi suntem nerăbdători să ne petrecem a doua jumătate a vieții împreună", a precizat el.

Nunta va avea loc la sfârșitul verii, iar cuplul își va împărți timpul între casele din California, Montana, New York și Marea Britanie.

Rupert Murdoch s-a despărțit de fostul model Jerry Hall, cea de-a patra soție, anul trecut. Ea a fost măritată și cu Mick Jagger. Rupert Murdoch are șase copii din precedentele căsătorii. Magnatul a mai fost căsătorit cu Patricia Booker, însoțitoare de bord australiană, cu Anna Mann, jurnalistă de origine scoțiană și cu Wendi Deng, antreprenoare de origine chineză.

Rupert Murdoch este preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel și controlează de asemenea News Corp. Prin intermediul grupurilor sale, magnatul deţine sute de media, în special în SUA, inclusiv companii care controlează influentul post conservator Fox News, cotidianul economic Wall Street Journal şi tabloidul de dreapta New York Post. El este, de asemenea, patronul publicaţiilor britanice The Sun şi The Times şi al unor ziare din Australia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg