Majda Aboulumosha a încheiat colaborarea cu Antena Stars: ''Un nou drum mă aşteaptă''

30 octombrie, 2020
1 majda2 jpg jpeg

A prezentat cu Cristi Brancu, dar şi cu Andrei Ştefănescu. Acum, Majda Aboulumosha se desparte de Antena Stars. Frumoasa brunetă dă de înţeles că se va implica într-un alt proiect.

Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât ţin să va anunţ că am încheiat un nou capitol!! Au fost doi ani cu două proiecte pline de emoţie, în care mi-am pus sufletul şi v-am simţit mereu aproape.  Mulţumesc, Antena Stars pentru toţi oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecţie primită şi emoţie simţită.

Mulţumesc întregii echipe cu care am colaborat şi pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să ştiţi că ceea ce vedeţi voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, makeup artişti, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat şi tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulţime de oameni care de multe ori nu se văd şi ei merită toate aplauzele)”, spune Majda.

Frumoasa ciocolatie a petrecut doi ani la Antena Stars. ”Vă doresc să aveţi oameni care să creadă în voi, aşa cum am avut eu şi parte de susţinere necondiţionată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, aşa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă aşteaptă, iar eu sunt pregătită să va ofer întotdeauna emoţie şi iubire! Vă îmbrăţişez şi va mulţumesc!”Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg