Majda Aboulumosha şi-a operat sânii. De ce a luat această decizie

19 octombrie, 2020
1 majda1 jpg jpeg

Majda Aboulumosha a decis să îşi facă un lifting mamar şi a ajuns tocmai într-o clinică din Istanbul pentru asta. Fosta prezentatoare a luat această decizie după ce a slăbit spectaculos şi sânii au început să îşi piardă fermitatea.

“Încă puţin şi întru în operaţie. O să fac o mastopexie. Momentan nu mă încearcă nicio emoţie, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că ştiu că sunt pe mâini foarte bune sau pur şi simplu acesta îmi e felul, să îmi păstrez calmul . Am luat această decizie după multe consultaţii. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriţi de atâta timp şi v-aţi obişnuit cu sinceritatea mea.

Sunt convinsă că sunt multe femei care îşi doresc să facă acest pas şi poate că nu au avut curajul sau nu au ştiut unde să meargă.

Părerea mea este să cereţi întotdeauna mai multe opinii, să vorbiţi cu medicul şi să mergeţi acolo unde va simţiţi în siguranţă.

Deşi Ensar Duman îmi este un prieten foarte bun, mi-a zis să merg acolo unde simt, să vorbesc cu medicii şi să iau cea mai bună decizie pentru mine.

Aşa am făcut. Nu este prima dată când vin, iar dacă mă întorc e clar că aici simt că medicii sunt foarte atenţi cu mine, foarte stricţi şi fac totul pentru a face că frumuseţea estetică să fie una, în primul rând, sănătoasă”, a povestit Majda, în urmă cu două zile, pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg