Making of OK! Special: Un film de Oscar

17 februarie, 2016
OK! special 156 jpeg

Pentru a celebra cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar, OK! a invitat şase vedete autohtone să intre în pielea actorilor hollywoodieni cu care seamănă. Un joc plin de glamour şi de umor, aşa cum o dovedeşte clipul de mai jos, cu imagini de la şedinţa foto. Aşadar, recunoaşteţi starurile din Cetatea Filmului?

Iată distribuţia noastră:

Răzvan Simion alias Johnny Depp: „Sunt un mare fan al lui Johnny. Cu totul! Poveştile, dezamăgirile... Am făcut şi un remake la videoclipul cu Natalie Portman – pentru piesa lui Paul McCartney, «My Valentine».”

Diana Dumitrescu alias Marilyn Monroe: „Pe vremuri, mă regăseam cumva în Marilyn. Eram şi eu mult mai zburdalnică, mai nebună. Acum, nu mă mai regăsesc în felul de-a fi al lui Marilyn.”

Claudia Pavel alias Cher: „E Cher! Este o imagine inconfundabilă şi o voce inegalabilă. Bine, are şi foarte multe operaţii estetice – ceea ce la mine nu este cazul.”

Cristina Cioran alias Cameron Diaz: „Asemănarea cu Cameron am descoperit-o mult după ce mi-au tot spus nişte oameni că aş arăta ca ea, dar nu ştiam cine e când mi s-a spus asta prima dată.”

Dani Oţil alias Ryan Gosling: „Iubita lui Ryan, Eva Mendes e o femeie complexă şi completă. Mi-au plăcut întotdeauna fetele latina. Şi cred că ea e pe drumul sau potecuţa dintre amantă şi nevastă. Cu toţii ne-am dori ca femeile să fie aşa: în mare parte amantă, în mare parte nevastă.”

Petre Fumuru alias Adrien Brody: „Adrien Brody e un actor foarte bun. Mi s-a spus de multe ori că semăn cu el. Mi s-a spus că aş semăna şi cu De Niro, în tinereţe cândva. Şi cu Robert Downey Jr., dar aici n-am înţeles...”

Şase vedete metamorfozate, dialoguri spumoase şi declaraţii în premieră, totul în OK! Special, de mâine, 18 februarie, împreună cu noul număr OK! Magazine, la punctele de vânzare a presei.

OK! SpecialRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg