Mama Laurei Stoica, dor infinit pentru artista care a murit fulgerător

8 martie, 2023
FotoJetSoica jpg

17 ani fără Laura Stoica. Cum își potolește dorul mama artistei

Mama Laurei Stoica este încercată zilnic de un dor infinit pentru artista care a murit fulgerător în 2006.

În loc să-și vadă fiica mireasă și nepotul ce se afla pe drum, mama Laurei Stoica încearcă să-și potolească dorul ascultând-o la radio.

Artista cu timbru deosebit, care cânta ”Vreau să am steaua mea” a plecat mult prea repede la stele, în urma accidentului rutier fatal de la Urziceni.

Pe 9 martie 2006, vestea că Laura Stoica a murit a șocat și îndurerat o țară întreagă. Artista își găsise în sfârșit sufletul-pereche, era însărcinată și mai fericită ca niciodată. Într-o fracțiune de secundă însă, totul s-a spulberat. Laura Stoica a fost nu doar cea mai bună voce rock feminină din industria muzicală autohtonă, ci și una dintre cele mai îndrăgite artiste. Vocea ei amplă, inconfundabilă, a rămas în memoria românilor, la fel și piesele ei, cum ar fi „Un actor grăbit', „Focul', „Doar tu', „Cartierul cântă rock', „…Nicio stea', „Toamnă pe autostradă', „Sunt cuminte', „Mereu mă ridic', „Mai frumoasă', pe care fanii și șe amintesc și azi.

Laura Stoica jpg

Solista rock cu suflet de copil fusese în căutarea iubirii o viață întreagă. Din păcate, firul vieții sale s-a oprit la 38 de ani, când aștepta cu înfrigurare să devină pentru prima dată mamă.

Împreună cu ea, s-a stins și cel care urma să-i devină soț, Cristian Mărgescu, cu care avea o relație din 2004. Acesta se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul fatal. Cei doi reveneau la București, după un concert susținut de artistă la Urziceni. Oboseala și-a spus cuvântul, iar tânărul a pierdut controlul volanului într-o zonă cunoscută pentru accidentele sale multiple.

Despre Laura Stoica și despre cum muzica sa este percepută peste ani, prezentatorul și jurnalistul Octavian Ursulescu spunea într-un interviu din 2018: „Rămâne și acum, peste timp, una din puținele cântărețe de muzică ușoară orientate către zona rock. O admiram foarte mult, era foarte modernă. La multe din concursurile de muzică ușoară pe care le prezint în ultimii ani, mulți tineri cântăreți își aleg piese lansate de Laura Stoica. Asta m-a uimit. Semn că ea, după atâta timp, rămâne o interpretă modernă. Tinerii îi caută piesele, le ascultă. E o dovadă că Laura Stoica e perenă și rămâne în circuitul muzicii cu piesele ei.”

Din păcate, vocea artistei poate fi auzită doar arareori la radio sau la televizor, după cum mărturisește chiar mama Laurei Stoica, care își alină dorul de fiica ei ascultându-i melodiile.

Elena Stoica PNG

„La posturile de televiziune nu prea mă uit, așa că nu știu ce post o difuzează. La Radio Actualități o mai aud, din când în când. Și o ascult și acasă, dar asta e altceva, e de suflet. Nu știu de ce nu o difuzează mai des. E problema lor', a spus Elena Stoica, mama Laurei Stoica pentru Playtech.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg