Mama le-a eclipsat pe fiice. Yolanda a venit alături de fetele sale, Gigi și Bella Hadid, la o gală de premiere

Aseară, frumoasele din familia Hadid au uimit publicul la o gală din Brooklyn, New York, în cadrul căreia Gigi Hadid a primit premiul Supernova. Așa că la eveniment, modelul a primit susținerea familiei, mai exact, alături de ea au fost sora  mai mică, Bella, mama sa, Yolanda, dar și fratele în vârstă de 18 ani, Anwar Hadid.

Bella, Gigi și Yolanda Hadid, un trio de excepție.

Cele trei dive, Gigi, Bella și mama lor, Yolanda (53), au făcut senzație pe covorul roșu, mai ales că au purtat ținute elegante, în culori contrastante. Gigi a purtat o frumoasă rochie nude cu broderie, o creație Zuhair Murad Couture, în timp ce sora sa mai mică a ales să strălucească într-un costum în totalitate alb și cu o bluză argintie, creații Cristina Ottaviano.

Supermodelele de 21 (Bella), respectiv 22 de ani (Gigi), au fost superbe, însă mama lor a captat toată atenția publicului. În vârstă de 53 de ani, Yolanda Hadid a făcut senzație pe covorul roșu într-o rochie care i-a venit perfect. Personalitatea TV se prezintă extraordinar și nu e de mirare, căci acum știm sigur cu cine seamănă fetele ai devenite modele. Ele au luat tot ce a fost mai bun de la frumoasa lor mamă, o moștenire genetică impresionantă. Femeia are 3 copii și arată, la vârstă de 53 de ani, de parcă ar fi sora Bellei și a lui Gigi, nicidecum mama lor.

Yolanda a venit la petrecere de mână cu fiul său, Anwar (18), și el tot model. Tânărul s-a mândrit nevoie mare cu blonda care a purtat o rochie sexy, neagră și mulată, care i-a scot în evidență decolteul, dar și picioarele tonifiate.

Yolanda și fiul său cel mic, Anwar.

Yolanda nu își arată vârsta, iar în bătălia cu ridurile au ajutat-o și micile ajustări pe care și le-a făcut și diverse tratamente cosmetice la care a apelat.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA