Ce spune mama lui Jennifer Lopez despre ginerele său, Ben Affleck

20 iulie, 2022
J Lo și Guadalupe Rodríguez Getty jpg

Guadalupe “Lupe” Rodríguez l-a îndrăgit tot timpul pe actor. Și-a dorit ca acesta să-i fie ginere, însă dorința s-a materializat 18 ani mai târziu.

Sunny Hostin a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii ”The View”, sentimentele pe care proaspăta soacră le are vizavi de ginerele său. Ei bine, mama divei a relatat că e convinsă că, de data aceasta, vor îmbătrâni împreună. Femeia care i-a dat viață lui J Lo dezvăluie că Ben Affleck este și a fost ”iubirea vieții ei”.

Cât de frumos pentru artistă să trăiască un asemenea basm. Când nimeni nu mai credea vreodată că acest cuplu se poate regăsi, cei doi au demonstrat contrariul, uneori funcționează și ”ciorba reîncălzită”.

Cele două staruri au mărturisit în diverse interviuri că acum îi leagă acea iubire matură și pasiune asumată, greu de distrus, fiindcă nu mai există orgoliile tinereții. Soarta nu i-a lăsat împreună acum 18 ani, când formau un cuplu și erau logodiți, însă drumurile separate au fost benefice, căci au acum copii cu care se mândresc. E greu de crezut că ar mai face un copil împreună, având în vedere că J Lo împlinește 53 de ani în august, însă nimic nu e imposibil.

Bennifer dupa casatorie (2) jpg

Guadalupe Rodríguez este convinsă că fiica sa va îmbătrâni alături de Ben, actorul de 49 de ani care și-a găsit echilibrul alături de fosta iubită și proaspătă soție. Iar amorul e atât de intens, încât Jennifer a anunțat că se va numi Jennifer Lynne Affleck, de acum încolo, renunțând la numele ”Lopez” cu care este cunoscută în întreaga lume.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg