Mama lui Sylvester Stallone ridică greutăţi şi la 98 de ani. Jackie a făcut de trei ori infarct

7 iunie, 2020
stalo3 jpeg

Mama marelui actor a fost dansatoare în tinereţe. Astăzi are 98 de ani şi arată complet diferit faţă de Jackie Stallone de acum câţiva ani.

Jacqueline a dorit să îşi încetinească îmbătrânirea, aşa că a trecut prin zeci de intervenţii chirurgicale şi tratamente pentru a rămâne tânără şi frumoasă. Anii şi chirurgia plastică şi-au spus însă cuvântul. Intervenţiile îi distorsionează faţa atât de mult încât mulţi o compară cu designerul Donatella Versace. Însuşi Jackie a recunoscut în urmă cu câţiva ani că a depăşit-o şi că regretă aceste operaţii.

Mama lui Stallone crede că aceste proceduri au făcut-o să semene cu o ''veveriţă care are gura plină de nuci”. Cu toate astea, fosta dansatoare continuă să aibă grijă de sănătatea şi aspectul ei, aşa că la 98 de ani merge la cursuri de dans de trei ori pe săptămână, se antrenează de două ori pe săptămână cu un antrenor personal şi cântă la pian în fiecare zi.

5 stalone2 jpg jpeg

„Nu-mi pierd timpul cu petrecerile stupide de la Hollywood. Am devenit un model pentru vedetele de peste 50 de ani, deoarece toată lumea se teme de îmbătrânire, iar eu devin din ce în ce mai populară cu vârsta ”, spune ea.

Jackie, care a împlinit 98 de ani pe 29 noiembrie, se ocupă cu acum cu astrologia, iar în tinereţe a promovat dansul, dar a făcut parte şi din staff-ul organizatorilor de lupte. În ultimii ani a trecut prin situaţii dificile de viaţă, şi-a pierdut fiica şi nepotul, a suferit trei atacuri de cord, dar a reuşit să le depăşească şi acum se pregăteşte să întâmpine suta.

„Am văzut totul, mi-am văzut copiii, nepoţi, am cunoscut faima, atât a mea, cât şi a fiului meu, am fost în toată lumea, am cunoscut cel mai bun bărbat, dar şi pe cel mai rău dintre ei, am fost logodită de atâtea ori, m-am căsătorit de patru ori şi am divorţat. Am părăsit bărbaţi la biserică ”, a spus ea pentru Daily Mail.

Mama marelui actor este o inspiraţie pentru mulţi şi a dovedit încă o dată cât de puternică este chiar şi în timpul pandemiei, pentru că nu a renunţat la antrenamente. Jackie a pozat pe Instagram într-o ţinută sport, când ridica greutăţi cu o mână şi purta o minge de fitness în cealaltă.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg