Mandinga, în finala Eurovision

23 mai, 2012
179590 10150898068537159 193974827158 9403894 886324836 n jpeg

Românii de la Mandinga, în frunte cu frumoasa solistă Elena au încins atmosfera la Baku, reuşind să se califice în finala de pe 26 mai cu piesa „Zaleilah“.

Românii de la Mandinga, în frunte cu frumoasa solistă Elena au încins atmosfera la Baku, reuşind să se califice în finala de pe 26 mai cu piesa „Zaleilah“.

Azerbaidjanul le-a purtat noroc deocamdată concurenţilor noştri în prima semifinală a concursului Eurovision, care au trecut fără probleme de prima etapă a competiţiei muzicale. Mandinga a ridicat sala în picioare cu „Zaleilah“, câştigând de partea sa publicul.

Ordinea în care au fost anunţaţi cei zece câştigători ai semifinalei a fost aleatorie, potrivit regulamentului concursului, dar românii s-au bucurat totuşi să-şi audă primii numele pe lista ţărilor calificate. La aflarea veştii, membrii trupei s-au felicitat reciproc şi n-au pierdut ocazia de-a se fotografia şi cu „bunicuţele” care au reprezentat Rusia.

image

Pe lângă ţările calificate din oficiu (Anglia, Franţa, Italia, Spania, Germania şi Azerbaidjan), alături de România în finala de sâmbătă vor mai concura şi Republica Moldova, Islanda, Ungaria, Danemarca, Albania, Cipru, Grecia, Rusia şi Irlanda.

Până atunci, alte ţări se vor bate în a doua semifinală, cea de joi, să ocupe alte zece locuri în finală.

Televiziunea Română transmite în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional toate cele trei competiţii Eurovision, cu începere de la ora 22.00

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG