Manichiură și pedichiură în tendințe în 2024

4 martie, 2024

Indiferent dacă îți plac culorile uni, anumite texturi, desene sau efecte speciale, îți recomandăm ca de fiecare dată când alegi să îți cumperi produsele necesare, să alegi un tip de lac de unghii profesional.

xpertbeauty lac de unghii profesional jpg

Tendințele în manichiură și pedichiură se schimbă și ele de la an la an, ca și cele din modă. Fie că mergi la salon sau te ocupi de ele acasă, și unghiile merită să urmărească trendurile și să te ajute să arăți mult mai bine.

Manichiura îngrijită este un semn că te prețuiești zi de zi, ceea ce este foarte important pentru starea de spirit.

Indiferent dacă îți plac culorile uni, anumite texturi, desene sau efecte speciale, îți recomandăm ca de fiecare dată când alegi să îți cumperi produsele necesare, să alegi un tip de lac de unghii profesional.

lac de unghii profesional xpertbeauty jpg

Există magazine profesionale, atât online, cât și offline, de unde le poți cumpăra și de unde poți să primești sfaturi în legătură cu ce ți se potrivește de la consilieri specializați.

Tendințe în manichiură și pedichiură în 2024

Atât manichiura, cât și pedichiura sunt la fel de importante, deși cea din urmă este de multe ori ignorată - mai ales pe timp de iarnă când pantofii pe care îi purtăm sunt închiși. Iar când spunem pedichiură acum ne referim strict la vopsitul unghiilor, deoarece igiena este de la sine înțeles că nu o vom ignora pentru o perioadă atât de lungă de timp.

Iată așadar care sunt câteva dintre cele mai importante trenduri în materie de manichiură și pedichiură pentru anul 2024, pe care poți să le adopți.

1. Manichiura french with a twist, adică nu cea care are vârfurile albe, ci acestea pot să fie colorate; și chiar și combinația celor două culori de pe unghii poate să fie una ieșită din comun, dar care să se potrivească întocmai unei mănuși. O altă inovație în acest sens sunt micile desene de la vârful unghiei care să spargă monotonia. Acestea se pot aplica și pe tipul clasic de french și astfel îi vei da un suflu nou.

2. Culorile sclipitoare sau metalice sunt foarte în vogă acum. Fie că vorbim despre auriu și argintiu sau despre cupru, toate te vor scoate în evidență și îi vor da manichiurii tale un aspect de sărbătoare și elegant în același timp.

3. Unghiile care rup tiparele, cum ar fi cele foarte lungi sau care au o formă mai puțin întâlnită până acum vor fi cu siguranță vedetele în acest an. Chiar dacă nu par cele mai comode la o primă vedere, nu trebuie să le porți zi de zi, ci mai degrabă la evenimente.

4. Gradientul a urcat în topul preferințelor încă de acum câțiva ani și pare că nu se pregătește să plece prea curând. Ombrele asemenea gradientului sunt aici să rămână în top și în 2024.

Trecem acum în partea opusă a ceea ce înseamnă ieșit din comun din punct de vedere vizual și ne apropiem de ceea ce am putea numi cât se poate de natural.

5. Nuanțele nude sunt și ele preferate și acum deoarece pot fi purtate cu mare succes la diferite ocazii. Ele nu se vor demoda niciodată, asemeni little black dress dacă este să le comparăm cu o vestită parte din modă. Efectul pe care îl au acestea pentru unghii este de discreție și eleganță în același timp.

6. Nuanțele pastel sunt printre preferatele femeilor deoarece parcă aduc acel vibe de primăvară și vară. Fie că alegi albastru, lila sau verde, ele te vor transpune instant într-o stare mai bună de spirit.

7. Minimalismul este un trend întâlnit nu doar în design și modă, ci și în manichiură și pedichiură. Liniile discrete sau punctele desenate pe unghii le vor da un aspect nu tocmai comun, dar nici foarte încărcat, ci unul de-a dreptul rafinat.

A te îngriji mereu de manichiură și pedichiură înseamnă a-ți oferi un plus de răsfăț și o stare mai de bine. Asta pe lângă că vei face o impresie bună cu oricine te-ai întâlni și oricând. O manichiură îngrijită dă dovada de o mai mare atenție pe care ți-o acorzi și faptul că te îngrijești așa cum trebuie.

Credite foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg