Manuela Hărăbor și-a sărbătorit fiul. Andrei a împlinit 32 de ani. Mesajul actriței

3 octombrie, 2022
manuela2 fb jpg

E rațiunea ei de a trăi. Alături de el a descoperit întotdeauna lumea cu alți ochi. Manuela Hrăbor și-a sărbătorit în urmă cu două zile fiul. Andrei a împlinit 32 de ani și i-a avut aproape pe toți cei dragi.

“32 de ani în care Andrei ne-a învățat să fim mai buni, mai înțelegători, să avem mai multă răbdare, să iubim cu adevărat! Suntem împreună în formulă completă! Cezarina a fost fotograful, ca de obicei, iar Cristina, draga noastră prietenă, a fost din nou alături de noi.  La mulți ani binecuvântați, iubitul meu Andrei! De 32 de ne încălzești și ne luminezi sufletele! Maica Domnului, sub al cărei Sfânt Acoperământ te-ai născut, să te ocrotească și de acum înainte în fiecare clipă a vieții tale!”, așa sună mesajul emoționant al actriței.

“Pentru că sărbătorirea lui Andrei pe 1 octombrie a fost întreruptă de plecarea mea la Ploiești cu spectacolul "Micul Prinț", petrecerea a continuat duminică, evident cu un al doilea tort. Am ales un mini-tort Framboisier îndulcit cu ștevie, un deliciu!”, adaugă actrița.

Manuela a descoperit că fiul ei suferă de o formă de autism pe când avea doi ani.

"La început nu am crezut. Într-adevar, Andrei nu vorbea, dar exista comunicare non-verbală între el şi cei din jur”, mărturisea actriţa. La trei ani, la înscrierea la grădiniţă, au apărut noi probleme: "O săptămână a stat printre cei 10 copii, câţi erau înscrişi în grupa lui. Revolta părinţilor mi-a fost transmisă de către educatoare. A trebuit să plecăm şi de acolo. Deşi el nu era un copil violent şi nu-i deranja pe ceilalţi dar poate că cerea o atenţie deosebită. Simţea nevoia să stea mai mult lângă educatoare”, dezvăluia ea pentru Jurnalul Naţional. 

La opt ani, Andrei a ajuns la un centru specializat. A învățat să vorbească și să se îmbrace singur.

"Acolo a fost singurul loc unde a făcut terapie ABA. A început să  vorbească, după numai cinci săptămâni de terapie, să se poată îmbrăca singur".

"Să ai un copil autist e un mod de viaţă, nu o povară. Am învăţat că fiecare dintre noi are o cruce de purtat. Important este să o acceptăm şi să învăţăm să ne-o ducem cu demnitate şi cu responsabilitate.  Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani".



Recente pe Ok! Magazine

Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg