Marc Anthony, amor pe iaht cu iubita tinerică. A sărbătorit-o pe Nadia și la Miami

20 mai, 2022
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg

Nu-și pot lua mâinile unul de pe celălalt. Celebrul artist în vârstă de 53 de ani trăiește o dragoste adolescentină.

Cei doi au fost surprinși pe un iaht la Miami, unde sărbătoreau cu prietenii nu doar mult trâmbițata logodnă, ci și ziua de naștere a tinerei, care tocmai a împlinit 23 de ani. Artistul a dus-o și la Disneyland cu această ocazie.

Fosta Miss Universe și cântărețul latino nu-și pot lua mâinile unul de pe celălalt. Simt amândoi nevoia să-și exprime iubirea, atât fizic, cât și online. Aproape toate postările artistului primesc comentariul de la Nadia Ferreira ”Te iubesc, dragostea mea.”

Marc Anthony nu a ezitat să se logodească, mai ales că și fosta sa soție, Jennifer Lopez, și-a anunțat logodna cu actorul Ben Affleck.

Pasiunea dintre Anthony și Ferreira a fost de la început incendiară. Cei doi au fost adesea surprinși sărutându-se cu foc. Ce-i drept, așa se întâmplă dacă ai ”sangre caliente”, așa cum spune și latino lover-ul Marc. El are o afinitate pentru femei frumoase, top modele și participante la concursurile de Miss, de top. Nadia a reușit, cu tinerețea ei, să-l scoată pe Marc Anthony din zona de confort și adesea a fost surprins făcând gesturi copilărești în prezența ei, în ciuda diferenței de 30 de ani.

Marc Anthony și Nadia Ferreira (12) jpg

Marc Anthony este tatăl gemenilor lui Jennifer Lopez, iar foștii soți au rămas în relații foarte bune, amicale. Mai mult, chiar se bucură amândoi pentru succesul lor în amor. Potrivit Hollywood Life, cântărețul a fost fericit pentru Jen când a auzit că s-a reîmpăcat cu Ben, în timp ce artista i-ar fi trimis un buchet de flori de felicitare, atunci când s-a aflat marea veste a logodnei.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg