Marcel Pavel nu a participat la aniversarea so╚Ťiei. Care este motivul

15 iunie, 2022
marcel21 jpg

So╚Ťia lui Marcel Pavel a ├«mplinit, ieri, 51 de ani. Artistul a ╚Ťinut s─â ├«i transmit─â un mesaj de suflet, dar la petrecere nu a ajuns. Motivul? Violeta petrece doar cu fetele la astfel de anivers─âri.

ÔÇťAst─âzi este despre tine, despre rolul important pe care ├«l ai ├«n via╚Ťa mea ╚Öi al copiilor no╚Ötri, tu e╚Öti femeia ├«n╚Ťeleapt─â, frumoas─â, special─â! ├Ä╚Ťi mul╚Ťumim pentru grija pe care ne-o por╚Ťi zi de zi! "La mul╚Ťi ani, Violeta Pavel! Te iubim!ÔÇŁ, a fost mesajul transmis de Marcel Pavel.

marcel15 jpg

ÔÇŁSo╚Ťia mea ├«mi spune c─â nu e cazul s─â ├«i cump─âr eu cadou, nu am gusturile ei. ╚śi atunci ├«i dau bani ╚Öi ├«╚Öi cump─âr─â singur─â ceea ce ├«╚Öi dore╚Öte. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua so╚Ťiei mele, ca ├«ntotdeauna. Ele petrec ca ├«ntre fete.

B─ârba╚Ťii nu sunt primi╚Ťi. Feti╚Ťa mea este ╚Öefa acolo. Ea este oricum ╚Öefa caseiÔÇŽ Iuvenalia a terminat clasa a ll-a ╚Öi, la serbarea de la final de an, a c├óntat ╚Öi s-a ├«mbr─âcat ├«n prin╚Ťes─â. La ╚Öcoal─â au o sal─â extraordinar─â pentru evenimenteÔÇŁ, a declarat artistul pentru Fanatik.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg