Marcel Pavel nu a participat la aniversarea soției. Care este motivul

15 iunie, 2022
marcel21 jpg

Soția lui Marcel Pavel a împlinit, ieri, 51 de ani. Artistul a ținut să îi transmită un mesaj de suflet, dar la petrecere nu a ajuns. Motivul? Violeta petrece doar cu fetele la astfel de aniversări.

“Astăzi este despre tine, despre rolul important pe care îl ai în viața mea și al copiilor noștri, tu ești femeia înțeleaptă, frumoasă, specială! Îți mulțumim pentru grija pe care ne-o porți zi de zi! "La mulți ani, Violeta Pavel! Te iubim!”, a fost mesajul transmis de Marcel Pavel.

marcel15 jpg

”Soția mea îmi spune că nu e cazul să îi cumpăr eu cadou, nu am gusturile ei. Și atunci îi dau bani și își cumpără singură ceea ce își dorește. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua soției mele, ca întotdeauna. Ele petrec ca între fete.

Bărbații nu sunt primiți. Fetița mea este șefa acolo. Ea este oricum șefa casei… Iuvenalia a terminat clasa a ll-a și, la serbarea de la final de an, a cântat și s-a îmbrăcat în prințesă. La școală au o sală extraordinară pentru evenimente”, a declarat artistul pentru Fanatik.Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg