Marcela Fota, reacție după ce o colegă a judecat-o că iubește din nou, după moartea soțului

4 august, 2022
Marcela Fota3 jpg

Marcela Fota a trecut prin iad în urmă cu doi ani, când și-a pierdut soțul. Cei care o îndrăgesc s-au bucurat de noutățile din viața sa.

Rămasă singură, tânără și cu un copil de 11 ani la vremea tragediei, Marcela Fota a acceptat în lacrimi voia divină, chiar dacă i se părea că viața se sfârșea.

Doi ani mai târziu, îndrăgita artistă de muzică populară iubește un bărbat mai tânăr. Chiar dacă Marcela și-a asumat relația și spune că, în sfârșit, este fericită, criticile nu au întârziat să apară: o colegă de breaslă, pe numele său Daniela Ploia, a criticat-o: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”,  făcând referire la Marcela Fota.

Daniela Ploia a făcut comentarii răutăcioase la adresa Marcelei Fota
Daniela Ploia a făcut comentarii răutăcioase la adresa Marcelei Fota

Marcela nu a lăsat aceste vorbe să treacă fără a-și spune punctul de vedere, precizând la un post TV că, în primul rând, nici nu știe cine este această cântăreață Ploia.

„Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic.

Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud”,  a comentat Marcela Fota, când i s-a solicitat un punct de vedere vizavi de declarațiile răutăcioase ale colegei de breaslă.

Artista are o relație minunată cu fiul ei, David, care a împlinit 13 ani. Marcela a dat asigurări că noua sa relație nu-i afectează fiul sub nicio formă.  ”Am rămas însărcinată la vârsta de 31 de ani și mi l-am dorit atât de mult încât nu aș îndrăzni vreodată să fac ceva care să-l afecteze în vreun fel”, a declarat cunoscuta solistă de muzică populară.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg