Marea Finală “Insula de 1 milion”, în seara aceasta la Kanal D

15 iunie, 2024

Reality show-ul de aventură a ajuns la final, În această seară, de la ora 21.00, vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat.

Insula de 1 milion Kanal D JPG

Au mai rămas în competitie șase concurenți din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe „Insula de 1 milion”. După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistenta psihică și inteligența socială, Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu se pregătesc de bătălia finală.  

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D va difuza ultimul episod din acest sezon palpitant al reality show-ului, când vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat, cu cea mai mare miză pusă în joc vreodată de o televiziune din Romania – 1 milion de lei.

Cosmin Cernat Insula de 1 milion Kanal D (1) JPG

„Vom asista la deznodământul acestui reality show de aventură, o provocare uriașă pentru niște oameni care s-au luptat pentru visul lor. Au mai rămas șase temerari pe insulă. Am văzut cum acești oameni extraordinari au depășit obstacole imposibile, și-au împins limitele și și-au dovedit curajul în fața unor provocări incredibile. Ce pot să vă spun e că va fi o finală intensă, cu multe surprize, cu emoții uriașe. Fiți cu ochii pe „Insula de 1 milion”, de la 21:00, la Kanal D ”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului

Cine i se va alătura lui Szilard în etapa finală a competiției?

Szilard este concurentul care a acumulat deja brățări în valoare de 500.000 de lei, asigurându-și astfel un loc în bătălia finală. Ceilalți cinci finaliști se vor confrunta pentru a obține un loc alături de el în etapa decisivă. Argentina, singura femeie rămasă în concurs, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în duelul final. Cei care nu vor reuși să se califice vor avea opțiunea de a ceda brățările lor unuia dintre finaliștii rămași, introducând astfel un element de strategie și surpriză, ce va condimenta și mai mult competiția.

Cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat? Cine va face față presiunii și va transforma brățările în bani? Nu pierdeti bătălia finală, sâmbătă seara, de la 21:00, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg