Mari filme care vor fi lansate în 2016

25 martie, 2016
alice through the looking glass 791061l 1600x1200 n 1bae3681 jpeg

Anul trecut a fost considerat de cinefili unul destul de bun. Iar pentru 2016 previziunile sunt şi mai optimiste, experţii în cinematografie susţinând că anul acesta vom avea parte de pelicule extrem de interesante. Haideţi, aşadar, să vedem ce producţii cinematografice ne vor ghida paşii către cinema, anul acesta!

Mari filme care vor fi lansate în 2016: The Huntsman Winter's War/Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii (22 aprilie)

image

În această peliculă, Emily Blunt joacă rolul neîndurătoarei Crăiese, care este în stare să transforme totul în jur în gheaţă cristalină. Soră a Ravenei, personajul interpretat de Charlize Theron în primul film, Crăiasa se va trezi în luptă cu oamenii. Un rol important îl are Chris Hemsworth, care ajutat de partenera sa intepretată de Jessica Chastain, va reuşi să-i facă faţă neîndurătoarei crăiese.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: Captain America: Civil War/Căpitanul America: Război civil (6 mai)

image

Această peliculă este considerată, neoficială, a fi Avengers 2, 5. Filmul spune povestea eroilor, care obligaţi de o lege, îşi deconspiră identitatea. De aici, se porneşte un adevărat război, între  Căpitanului America (Chris Evans) şi Iron Man (Robert Downey Jr.). Lupta lor îi vor divide pe ceilalţi supereroi, nevoiţi să aleagă o tabără în care să lupte.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: X-Men: Apocalypse (20 mai)

image

Cumva, un grup de cercetători reuşesc să-l aducă la viaţă pe En Sabah Nur/Apocalypse. Acesta, trezit într-o lume haotică, porneşte o cruciadă pentru pace, strângând în lupta sa un grup de 4 horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), însă echipa X-Men află că această luptă este de fapt o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizaţiei umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic. Singurii în măsura să-l oprească sunt X-Men.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: Alice Through the Looking Glass/Alice În Ţara Oglinzilor (27 mai)

image

În această peliculă avem de-a face cu Mia Wasikowska în rolul lui Alice, cu jovialul Johnny Depp în pielea personajului Pălărierul Nebun, în vreme ce Helena Bonham Carter şi Anne Hathaway vor întruchipa din nou Regina Roşie, şi respectiv Regina cea Albă. Şi Sacha Baron Cohen va face parte din această distribuţie, înfăţişând un nou personaj, Timpul. Toti văr mărşălui spre războiul pentru sursa de putere a sceptrului magic.



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg