Mari filme care vor fi lansate în 2016

25 martie, 2016
alice through the looking glass 791061l 1600x1200 n 1bae3681 jpeg

Anul trecut a fost considerat de cinefili unul destul de bun. Iar pentru 2016 previziunile sunt şi mai optimiste, experţii în cinematografie susţinând că anul acesta vom avea parte de pelicule extrem de interesante. Haideţi, aşadar, să vedem ce producţii cinematografice ne vor ghida paşii către cinema, anul acesta!

Mari filme care vor fi lansate în 2016: The Huntsman Winter's War/Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii (22 aprilie)

image

În această peliculă, Emily Blunt joacă rolul neîndurătoarei Crăiese, care este în stare să transforme totul în jur în gheaţă cristalină. Soră a Ravenei, personajul interpretat de Charlize Theron în primul film, Crăiasa se va trezi în luptă cu oamenii. Un rol important îl are Chris Hemsworth, care ajutat de partenera sa intepretată de Jessica Chastain, va reuşi să-i facă faţă neîndurătoarei crăiese.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: Captain America: Civil War/Căpitanul America: Război civil (6 mai)

image

Această peliculă este considerată, neoficială, a fi Avengers 2, 5. Filmul spune povestea eroilor, care obligaţi de o lege, îşi deconspiră identitatea. De aici, se porneşte un adevărat război, între  Căpitanului America (Chris Evans) şi Iron Man (Robert Downey Jr.). Lupta lor îi vor divide pe ceilalţi supereroi, nevoiţi să aleagă o tabără în care să lupte.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: X-Men: Apocalypse (20 mai)

image

Cumva, un grup de cercetători reuşesc să-l aducă la viaţă pe En Sabah Nur/Apocalypse. Acesta, trezit într-o lume haotică, porneşte o cruciadă pentru pace, strângând în lupta sa un grup de 4 horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke si Warren Worthington III/Archangel), însă echipa X-Men află că această luptă este de fapt o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizaţiei umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic. Singurii în măsura să-l oprească sunt X-Men.

Mari filme care vor fi lansate în 2016: Alice Through the Looking Glass/Alice În Ţara Oglinzilor (27 mai)

image

În această peliculă avem de-a face cu Mia Wasikowska în rolul lui Alice, cu jovialul Johnny Depp în pielea personajului Pălărierul Nebun, în vreme ce Helena Bonham Carter şi Anne Hathaway vor întruchipa din nou Regina Roşie, şi respectiv Regina cea Albă. Şi Sacha Baron Cohen va face parte din această distribuţie, înfăţişând un nou personaj, Timpul. Toti văr mărşălui spre războiul pentru sursa de putere a sceptrului magic.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg