Maria Buză și-a adus soțul pe scena de la "Te cunosc de undeva: "Au trecut 27 de ani de viata alăturea....unul a inflorit, altul a ....încărunțit!"

20 mai, 2022
3 maria buza jpg jpeg

Paula Chirilă și Maria Buză au de trecut o adevărată provocare la Te cunosc de undeva.

Săptămâna trecută ruleta a decis că vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact un lăutar de modă veche, care a cântat pe cele mai celebre scene ale lumii - Ionel Tudorache și melodia “Portofele”.

Pntru acest moment, Maria a avut nevoie și de ajutorul soțului său. “Împreună pe scena Te cunosc de undeva cu soțul meu.  Au trecut 27 de ani de viata alăturea....unul a inflorit, altul a ....încărunțit!

S-a jucat la dublu în sezonul asta!!! Paula Chirilă și cu mine suntem cele mai bune Jurații se iau cu echipele celelalte, le dau indicații, ce și cum, note bune și au cam uitat de noi, dar își revin ei”, povestește artista.

Te Cunosc de Undeva ©Bogdan Buda 0980 20220419 jpg

Transformarea nu a fost deloc ușoară pentru Maria și Paula, pe lângă faptul că au cântat în travesti, live, alături de taraful lui George Pătrașcu, au primit și un mesaj special de la însuși Ionel Tudorache. “Maria, Paula, sunt cu ochii pe voi. Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele și plec, plec în toată lumea”, le-a transmis artistul printr-un mesaj video celor două concurente.

Cum se vor descurca Maria și Paula și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, vom afla urmărind cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sâmbătă, de la 20:00.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg