Maria Buză și-a adus soțul pe scena de la "Te cunosc de undeva: "Au trecut 27 de ani de viata alăturea....unul a inflorit, altul a ....încărunțit!"

20 mai, 2022
3 maria buza jpg jpeg

Paula Chirilă și Maria Buză au de trecut o adevărată provocare la Te cunosc de undeva.

Săptămâna trecută ruleta a decis că vor avea de interpretat un moment pe sufletul românilor, mai exact un lăutar de modă veche, care a cântat pe cele mai celebre scene ale lumii - Ionel Tudorache și melodia “Portofele”.

Pntru acest moment, Maria a avut nevoie și de ajutorul soțului său. “Împreună pe scena Te cunosc de undeva cu soțul meu.  Au trecut 27 de ani de viata alăturea....unul a inflorit, altul a ....încărunțit!

S-a jucat la dublu în sezonul asta!!! Paula Chirilă și cu mine suntem cele mai bune Jurații se iau cu echipele celelalte, le dau indicații, ce și cum, note bune și au cam uitat de noi, dar își revin ei”, povestește artista.

Te Cunosc de Undeva ©Bogdan Buda 0980 20220419 jpg

Transformarea nu a fost deloc ușoară pentru Maria și Paula, pe lângă faptul că au cântat în travesti, live, alături de taraful lui George Pătrașcu, au primit și un mesaj special de la însuși Ionel Tudorache. “Maria, Paula, sunt cu ochii pe voi. Dacă nu cântați așa cum trebuie, îmi iau portofelele și plec, plec în toată lumea”, le-a transmis artistul printr-un mesaj video celor două concurente.

Cum se vor descurca Maria și Paula și dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului pe care îl au de interpretat, vom afla urmărind cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sâmbătă, de la 20:00.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg