Maria Dinulescu, protagonistă în clipul lui Florin Chilian

18 iunie, 2010
1276691677 4616 Florin(2) jpeg

Florin Chilian lanseaz─â pe pia┼úa muzical─â rom├óneasc─â single-ul ÔÇ×Via┼úa ca o curv─âÔÇť, inclus pe albumul ÔÇťAutistul ÔÇô Nu-l mai goni┼úi pe Br├óncu┼čiÔÇť. Film─ârile pentru videoclip au avut-o ca protagonist─â pe Maria Dinulescu, declarat─â cea mai bun─â actri┼ú─â a anului 2009. Chilian a debutat ca regizor, ocup├óndu-se de scenariul ┼či regia materialului.

Actri┼úa a acceptat s─â filmeze pentru videoclipul piesei ÔÇ×Via┼úa ca o curv─âÔÇť.

lansează pe piaţa muzicală românească single-ul

, inclus pe albumul

image

Film─ârile pentru videoclip au avut-o ca protagonist─â pe Maria Dinulescu, declarat─â cea mai bun─â actri┼ú─â a anului 2009. Chilian a debutat ca regizor, ocup├óndu-se de scenariul ┼či regia materialului.

ÔÇťVersurile piesei m-au inspirat ├«n imaginarea subiectului acestui clip. For┼úa interioar─â a lui Florin Chilian, reg─âsit─â ├«n acest nou album este cea care m-a f─âcut s─â cred c─â pot convinge publicul c─â dificultatea pe care o avem ├«n a fi accepta┼úi de sistem, de ceilal┼úi ┼či de noi ├«n┼čine nu este at├ót de mare. ├Än timpul film─ârii, m─â g├óndeam c├ó┼úi oameni se simt dezorienta┼úi ├«n aceast─â perioad─â de criz─âÔÇŁ a declarat Maria Dinulescu, a c─ârei presta┼úie a impresionat echipa prezent─â la film─âri.

ÔÇ×Maria Dinulescu a fost genial─â!ÔÇť, a declarat Chilian. ÔÇ×Mult─â, foarte mult─â emo┼úie acolo la film─âri. Trec├ónd peste faptul c─â nu am dorit s─â existe niciun fel de artificiu tehnic, nicio ┬źf─âc─âtur─â regizoral─â┬╗, am vrut s─â redau cumva ideea de autism┼čsi de puternic─â tr─âire interioar─â a unei condi┼úii nerecunoscute ├«n Rom├ónia ÔÇô autismul. Am fost nevoit s─â ies din platou de c├óteva ori ├«n timpul film─ârilor, pentru c─â emo┼úia era cople┼čitoare!ÔÇť, a continuat artistul.

image

foto: Flash Foto, RotonRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg