Maria Radu se întreține cu Strong by Zumba, noul trend de cardio fitness din 2018

Când nu se află pe scenă sau în studio, Maria acordă o atenție sporită stilului de viață.

 

Solista Maria Radu este una dintre cele mai sportive artiste din România. De mai bine de 10 ani este vegetariană, practică regulat sport, precum tenis, jogging, aerobic, iar mai nou experimentează STRONG by Zumba®, un program fitness de intensitate crescută, ce provoacă orice pasionat al claselor de tonifiere și cardio, alături de Ana Georgescu, Master Trainer internațional STRONG by Zumba®.

Acesta este un nou trend în materie de sport, devenit popular în Statele Unite, iar succesul imediat de peste Ocean a declanşat răspândirea lui în toată lumea, iar mai nou și în România în unele cluburi de fitness.

Ce îmi place la acest gen de antrenament este că muzica e la fel de importantă precum planul de exercițiiAlergare pe loc cu genunchii la piept, lovituri împrumutate din box și alte sporturi de contact, genuflexiuni, flotări cu sărituri şi alte mişcări cu impact mare asupra musculaturii sunt perfect sincronizate cu fiecare accent muzical, de la hip-hop la raggaeton, socca şi muzică electronică. Fiecare mişcare are un sunet unic, ceea ce îți fixează în minte mișcările și te ajută să ai cursivitate în antrenament, fără să fie nevoie să urmăreşti instructorul cu privirea nonstop„, spune Maria Radu care momentan înregistrează o nouă piesă în studio care speră că se va transformă într-un hit.

   

Ana Georgescu, Master Trainer internațional STRONG by Zumba® ne spune care sunt beneficiile acestui antrenament.

Este antrenamentul ideal pentru cei care vor să crească rezistență la efort, să atingă o condiție fizică optimă și să își depășească limitele fizice și mentale în cadrul fiecărui antrenament. Atmosfera claselor STRONG by Zumba® este una motivantă, iar exercițiile sunt ușor de modificat în funcție de nivelul fiecărui participant. Intensitatea muzicii crește odată cu fiecare secțiune a antrenamentului. Progresul este evident și apare după numai trei clase. Participarea constantă, pe termen lung sporește calitatea generală a vieții!”

În comparaţie cu programele de exerciţii obişnuite – de exemplu interval training, STRONG by Zumba® îmbină mişcări diferite cu impact cardiovascular crescut. Astfel, se crează un program intensiv de dezvoltare a forței și rezistenței la efort, neîntrerupt pentru o oră. Programul se axează pe exerciţii cu propria greutate corporală, a căror frecvenţă facilitează dezvoltarea unei siluete armonioase. De exemplu, dacă la o oră de aerobic clasic se ard în jur de 380 de calorii la o greutate de 68 kg, cu programul HITT (High Intensity Tempo Training) STRONG by Zumba® se ard grăsimile, în timp ce crește anduranţa şi sunt depăşite limitele fizice.

„Antrenamentele STRONG by Zumba® sunt împărțite în  încălzire, trei secțiuni de antrenament de tip cardio de intensități progresive, o secțiune de antrenament pe saltea care se concentrează pe lucrul zonei mediene a corpului și revenirea după efort. STRONG by Zumba® aduce ceva nou în materie de fitness, atât prin formatul clasei, cât și prin muzică special concepută pentru acest program. În acest domeniu, muzică este folosită că fundal pentru exercițiile fizice. STRONG by Zumba® sincronizează fiecare mișcare cu un accent muzical, factor deosebit de motivant și antrenant în timpul clasei de grup. Suntem mândri să lucrăm cu cei mai buni producători muzicali, unul dintre ei fiind Timbaland”, mai adaugă Ana Georgescu.

Foto: Mihai Ion; locaţie: 700 FitClub
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA