Mariah Carey a scăpat de câteva kilograme, dar nu și de hainele de prost gust

Transformare șocantă pentru Mariah Carey și nu ne referim la stilul vestimentar care a rămas unul de prost gust, ci la forma fizică în care se află cântăreața. Vedeta în vârstă de 47 de ani a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă, după ce în ultima perioadă luase mult în greutate, iar ținutele pe care le purta nu o avantajau deloc.

A slăbit, însă outfitul ales a fost un dezastru.

Ei bine, nu știm cum a făcut, dar se pare că diva s-a ambiționat să slăbească și a făcut asta într-un timp record. A reușit să dea jos câteva kilograme, iar cea mai recentă apariție a sa a fost una cu o siluetă mai zveltă și niște forme mai puțin voluptoase. Cu toate că a slăbit, motiv pentru care merită toată aprecierea, ținutele purtate de vedetă sunt în continuare unele care denotă vulgaritate.

Așa arăta acum o lună, la o ieșire la restaurant.

De data aceasta a îmbrăcat haine care au avantajat-o din punctul de vedere al siluetei, dar într-o combinație extravagantă, cu elemente care nu aveau legătură între ele. În plus, rochia semitransparentă cu decolteu adânc și croită dintr-un material cu sclipici a fost o alegere mult prea elegantă pentru celelalte elemente vestimentare care au stricat în totalitate outfitul.

Așa NU! A purtat rochie elegant cu dresuri groase și sandale.

Mariah a decis să poarte și sandale cu toc înalt cu sclipici, o pereche de dresuri negre, brățări statement argintii și o curea strălucitoare la nivelul șoldurilor. A fost strălucitoare din cap până în picioare, iar excesul de accesorii au făcut din aceastaă apariție una dezastruoasă. Mariah are cu siguranță nevoie de un stilist care să facă curățenie în garderoba artistei.

Foto: Spash News

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA