Mariah Carey arată spectaculos în blugi mulați. Cât a slăbit cântăreața?

Au trecut aproape trei luni de când artista Mariah Carey (47) a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, iar rezultatele se fac deja văzute. Ba, noi am zice că a întinerit cu zece ani și că se apropie cu succes de silueta silfidă pe care o afișa la începutul carierei sale muzicale.

Mariah Carey, la un concert recent. A slăbit 12 kg

foto: Instagram

Mariah Carey nu-și mai încape în piele de fericire! Are un iubit tinerel, mereu la dispoziția ei, un fost soț care îi ajută în orice, doi copii mari și frumoși, și… o siluetă nouă, ca de felină. Artista de 47 de ani a slăbit în ultimele trei luni kilograme bune, a scăpat de gușa inestetică și de colăceii care nu-i mai permiteau nici să se miște pe scenă.

Potrivit unei publicații internaționale, Mariah Carey a slăbit nu mai puțin de 12 kilograme, iar rezultatul – zicem noi – e mai mult decât vizibil. De curând, ea a urcat pe scenă la gala AHFWAD și a făcut furori într-o rochie lungă, neagră, cu un croi de sirenă, care i-a pus în evidență noua siluetă, vizibil slăbită. Cu un look ”curat” și elegant, Mariah ne-a amintit cât de sexy era la începutul carierei sale.

Ulterior, artista a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii recente, realizate pe când a ales, alături de iubitul Bryan Tanaka, un brad de Crăciun și decorațiuni. În imaginile respective, Mariah apare îmbrăcată într-o pereche de blugi mulați, care îi evidențiază picioarele slăbite și formele apetisante. După cum era de așteptat, fanii s-au arătați încântați de noua siluetă, și au felicitat-o pentru decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului. ”Mariah, arăți minunat”, ”Felicitări pentru decizie. Acum arăți mult mai bine!”, ”Ești Regina! Arăți perfect”, au fost doar câteva dintre reacțiile stârnite în mediul online.

Așa arăta Mariah Carey acum câteva luni
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA