Mariah Carey, divă la Globurile de Aur! Cântăreața a purtat cea mai strâmtă rochie și și-a pus decolteul în evidență

Anul acesta, Mariah Carey a ținut să ia parte la gala Globurilor de Aur. Artista și-a făcut apariția pe covorul roșu al celei de-a 75-a ediție a evenimentului la brațul partenerului ei de viață, dansatorul Bryan Tanaka și a avut grijă să respecte dress code-ul, făcând front comun cu toate celelalte celebrități de la Hollywood în protestul tacit.

foto: Getty Images

Mariah Carey și iubitul său, dansatorul Bryan Tanaka

N-a fost, desigur, o apariție lipsită de incidente, căci doar vorbim despre Mariah Carey, regina gafelor și imprudențelor. De data aceasta, artista a reușit să-i ia locul lui Meryl Streep, în timpul unei pauze, pentru care și-a cerut scuze, ulterior, pe Twitter. ”M-am așezat pe primul loc disponibil, la întoarcerea dintr-o pauză. Se întâmpla ca acel loc să fie lângă Steven Spielberg. În următoarea pauză, ghiciți cine se întoarce pe acest loc… Dragă Meryl, te rog să mă ierți! Poți lua locul meu oricând! (…)” Tot pe respectiva rețea de socializare a postat și un mesaj care i-a isterizat pe fanii internauți, întrebându-se, ironic, dacă ”în acest loc se servește ceai”.

Revenind la ținuta ei, Mariah a a purtat un outfit care o caracterizează în totalitate, dar care a reușit să se încadreze în dress-code-ul evenimentului. Ea a îmbrăcat o rochie sirenă, care urma fidel linia corpului, și care îi punea în evidență bustul impresionant. De altfel, toată suflarea masculină o urma cu privirea de fiecare dată când pășea într-o încăpere, dat fiind faptul că a fost, fără doar și poate, o apariție extrem de sexy! La fel de fascinat a fost și Bryan Tanaka, partenerul ei de viață, alături de care a pozat pe covorul roșu în ipostaze dintre cele mai drăgăstoase.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA