Mariah Carey, încă un outfit nepotrivit! Iată cum a apărut la un eveniment!

De la o vreme, Mimi pare că nu se mai uită în oglindă înainte să iasă din casă. În mai toate aparițiile ei publice din ultimul an, artista apare în ținute mult prea revelatoare, prea strâmte și clar nepotrivite pentru silueta, dar și pentru statutul ei.

Mariah Carey

Așa s-a întâmplat și acum două zile, când s-a prezentat la o petrecere în Catch L.A, din West Hollywood. Aici, Mimi a purtat o rochie neagră, din latex, mult prea mulată și la fel de revelatoare precum și cele pe care le-a purtat anterior.

Văzând-o purtând astfel de ținute nu putem să nu ne întrebăm cum de Mimi, având în vedere statutul ei financiar, nu apelează la un stilist, care s-o ajute să aibă apariții mai reușite.

Tot cu fostul soț petrece timpul pe la evenimente

Ieșind din sfera stilistică, trebuie să precizăm că și la acest eveniment a petrecut timpul cu Nick Cannon, fostul ei soț și tatăl copiilor ei. De altfel, cei doi petrec tot mai mult timp împreună de câteva săptămâni și pare că s-au apropiat din nou. Totuși, Nick a recunoscut, săptămâna trecută, că nu se petrece nimic sexul între el și fosta soție.

foto: Splash

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA