Mariah Carey, subiect de documentar. Întră în culisele vieţii ei şi află detalii despre nunta cu James Packer!

16 martie, 2016
2016 G'Day Los Angeles Gala   Arrivals jpeg

Mariah Carey a slăbit foarte mult, în ultimul timp

Vrei să afli ce se află dincolo de lumina reflectoarelor şi faimă? E! te invită în viaţa uneia dintre cele mai mari vedete pop ale tuturor timpurilor - diva Mariah Carey. Noua serie-documentar de opt episoade, cu titlul Mariah's World, introduce pentru prima dată telespectatorii în lumea vedetei, urmărind-o în timpul pregătirilor pentru “Sweet Sweet Fantasy”, turneul său prin Marea Britanie, Europa şi Africa, dar şi pe măsură ce se apropie căsătoria cu omul de afaceri australian James Packer.

Seria pătrunde în culisele vieţii starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor şi cercului său de apropiaţi, care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea.

Seria va prezenta o latură nouă, vulnerabilă şi plină de umor, a lui Mariah, pe care fanii nu i-au văzut-o până acum, dezvăluind, în acelaşi timp, detalii din stilul său de viaţă unic, plin de glamour, lux şi celebritate.

Mariah Carey şi James Packer

 “Sunt încântată că pot să îmi invit fanii în viaţa mea în această nouă aventură care este pe cale să înceapă,” a declarat Mariah Carey. “Deja mă simt foarte bine filmând noua serie şi sunt sigură că şi publicul o va face. Nu se compară nu nimic din ce am făcut până acum, sunt momente unice.”

Mamă a doi copii, Mariah este logodită în prezent cu omul de afaceri James Packer. Turneul ei, “

”, este deja programat, urmând să aibă loc 28 de reprezentaţii în Europa, Africa şi Marea Britanie. De asemenea, show-ul de succes al lui Mariah Carey din Las Vegas - “

”, de la Caesar‘s Palace - a fost prelungit, urmând să continue la toamnă. Mariah este, aşadar, una dintre cele mai ocupate femei din lume, dar se bucură de fiecare pas al acestui drum.

Mariah Carey alături de gemenii eiRecente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg