Marilyn Monroe își cumpărase prima casă doar cu 4 luni înainte de a muri. E gestul cuiva care s-ar sinucide?

12 august, 2022
1 marilyn bun png png

În anul în care se împlinesc 60 de ani de la moartea vedetei, multe întrebări rămân fără răspuns. Probabil că adevărul nu se va cunoaște niciodată. Sau poate chiar acesta este: depresia a învins și a determinat-o să-și pună capăt zilelor.

Marilyn Monroe 60 (2) jpg

Ca și în cazul Mădălinei Manole, care s-a sinucis având copil mic, copil pe care și-l dorise enorm, ne întrebăm: Cât de adâncă este disperarea unui om în pragul depresiei, care-și uită cele mai fierbinți dorințe și alege moartea?

Marilyn a fost depresivă, dar toate astea s-au datorat traumelor adânci din copilărie. A crescut fără părinți și a schimbat centre de plasament. Ori acum se știe, anii copilăriei sunt cruciali când ne gândim la persoanele care dezvoltă rana de abandon.

Blondina născută Norma Jean nu a avut niciodată casa ei. A stat cu chirie, a stat la hoteluri sau în casele soților săi și abia înainte de a muri, reușise să-și cumpere prima locuință proprie. Tinerețea i-a fost marcată de lipsuri, s-a mutat din casă în casă și a luptat pentru supraviețuire.

Cam întreaga viață i-a fost o luptă: pentru faimă, pentru iubire, pentru recunoaștere. Dar în 1962, a reușit să-și întemeieze propriul cămin. Casa lui Monroe se afla în Brentwood, Los Angeles. A achiziționat-o cu suma de 75.000 de dolari, era construită în 1929, în stil mediteranean. Locuința de 200 metri pătrați a fost scoasă la vânzare pentru suma de 6.9 milioane de dolari. Are patru dormitoare și piscină.

casa marilyn PNG
©TopTenRealEstateDeals.Com

Marilyn Monroe a mai locuit în Los Angeles și New York. La 16 ani, a stat cu primul soț în Sherman Oaks, Los Angeles. După divorț, și-a întâlnit al doilea soț, pe Joe DiMaggio, un faimos jucător de baseball al New York Yankees. A locuit cu el într-o vilă în Runyon Canyon.

Căsnicia cu Joe DiMaggio a durat doar 9 luni  jpeg

Cei doi au divorțat la 9 luni de la căsătorie, din cauza geloziei sportivului. Când a depus actele de divorț, Marilyn a acuzat ”cruzimea psihologică”, ca prim motiv al acțiunii sale.

După ceva timp, actrița l-a cunoscut pe dramaturgul Arthur Miller, cu care a fost căsătorită 5 ani, o perioadă în care s-a înstrăinat de el.

Cu soţul Arthur Miller jpeg

Monroe a murit, la puțin timp după al treilea divorț, iar cauza pare a fi sinuciderea cu barbiturice. Sunt multe speculații că ar fi fost omorâtă, însă nu există nicio dovadă clară în acest sens.

5 marilyn monroe jpg jpeg

În ciuda vieții sale tumultoase, Marilyn este iubită și în ziua de azi, iar în acest an se va difuza și un nou film despre viața sa, în care Ana De Armas este actrița care încearcă să o transpună cât mai bine pe diva absolută, ”răsfățata Americii”.

Ana De Armas as Marilyn Monroe (3) jpg

Foto: Profimedia, TopTenRealEstateDeals.ComRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp