Marilyn Monroe își cumpărase prima casă doar cu 4 luni înainte de a muri. E gestul cuiva care s-ar sinucide?

12 august, 2022
1 marilyn bun png png

În anul în care se împlinesc 60 de ani de la moartea vedetei, multe întrebări rămân fără răspuns. Probabil că adevărul nu se va cunoaște niciodată. Sau poate chiar acesta este: depresia a învins și a determinat-o să-și pună capăt zilelor.

Marilyn Monroe 60 (2) jpg

Ca și în cazul Mădălinei Manole, care s-a sinucis având copil mic, copil pe care și-l dorise enorm, ne întrebăm: Cât de adâncă este disperarea unui om în pragul depresiei, care-și uită cele mai fierbinți dorințe și alege moartea?

Marilyn a fost depresivă, dar toate astea s-au datorat traumelor adânci din copilărie. A crescut fără părinți și a schimbat centre de plasament. Ori acum se știe, anii copilăriei sunt cruciali când ne gândim la persoanele care dezvoltă rana de abandon.

Blondina născută Norma Jean nu a avut niciodată casa ei. A stat cu chirie, a stat la hoteluri sau în casele soților săi și abia înainte de a muri, reușise să-și cumpere prima locuință proprie. Tinerețea i-a fost marcată de lipsuri, s-a mutat din casă în casă și a luptat pentru supraviețuire.

Cam întreaga viață i-a fost o luptă: pentru faimă, pentru iubire, pentru recunoaștere. Dar în 1962, a reușit să-și întemeieze propriul cămin. Casa lui Monroe se afla în Brentwood, Los Angeles. A achiziționat-o cu suma de 75.000 de dolari, era construită în 1929, în stil mediteranean. Locuința de 200 metri pătrați a fost scoasă la vânzare pentru suma de 6.9 milioane de dolari. Are patru dormitoare și piscină.

©TopTenRealEstateDeals.Com
©TopTenRealEstateDeals.Com

Marilyn Monroe a mai locuit în Los Angeles și New York. La 16 ani, a stat cu primul soț în Sherman Oaks, Los Angeles. După divorț, și-a întâlnit al doilea soț, pe Joe DiMaggio, un faimos jucător de baseball al New York Yankees. A locuit cu el într-o vilă în Runyon Canyon.

Căsnicia cu Joe DiMaggio a durat doar 9 luni  jpeg

Cei doi au divorțat la 9 luni de la căsătorie, din cauza geloziei sportivului. Când a depus actele de divorț, Marilyn a acuzat ”cruzimea psihologică”, ca prim motiv al acțiunii sale.

După ceva timp, actrița l-a cunoscut pe dramaturgul Arthur Miller, cu care a fost căsătorită 5 ani, o perioadă în care s-a înstrăinat de el.

Cu soţul Arthur Miller jpeg

Monroe a murit, la puțin timp după al treilea divorț, iar cauza pare a fi sinuciderea cu barbiturice. Sunt multe speculații că ar fi fost omorâtă, însă nu există nicio dovadă clară în acest sens.

5 marilyn monroe jpg jpeg

În ciuda vieții sale tumultoase, Marilyn este iubită și în ziua de azi, iar în acest an se va difuza și un nou film despre viața sa, în care Ana De Armas este actrița care încearcă să o transpună cât mai bine pe diva absolută, ”răsfățata Americii”.

Ana De Armas as Marilyn Monroe (3) jpg

Foto: Profimedia, TopTenRealEstateDeals.Com



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg