Marilyn Monroe, omagiată azi la Diva Universal

15 august, 2012
simeon stalpnicul png

Diva Universal dedică ziua de 15 august actriţei Marilyn Monroe, difuzând mini-seria TV „Blonda Marilyn“ şi filmul clasic „Prinţul şi dansatoarea“.

Diva Universal dedică ziua de 15 august actriţei Marilyn Monroe, difuzând mini-seria TV „Blonda Marilyn“ şi filmul clasic „Prinţul şi dansatoarea“.

Pentru că luna aceasta se împlinesc 50 de ani de la dispariţia tragică şi misterioasă a celebrei actriţe americane, astăzi DIVA Universal a pregătit un program special, dedicat lui Marilyn Monroe.

image

Născută Norma Jeane Mortenson, bomba blondă şi sexy a cucerit publicul din întreaga lume şi a devenit supremul star de cinema de la Hollywood. Deşi dorită de milioane de bărbaţii, Marilyn nu a reuşit niciodată să găsească unul care să o facă să se simtă completă.

image

“Blonda Marilyn”, mini-seria TV în două părţi difuzată de DIVA Universal de la ora 17.00, este ecranizarea poveştii artistei, avându-i în rolurile principale pe Poppy Montgomery, Patricia Richardson şi Patrick Dempsey. Şi tot astăzi, de la 21.00, DIVA Universal prezintă filmul “Prinţul şi dansatoarea”, regizat de Laurence Olivier, în 1957.

Foto: pagina oficială, UniversalRecente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg