Marina Voica, despre lupta cu boala. De unde crede artista că au pornit toate problemele

26 iulie, 2021
2 voica png png

Iubeşte viaţa, iar problemele de sănătate nu au doborât-o. Marina Voica s-a recuperat spectaculos, iar astăzi nici nu ai zice că în urmă cu două luni a trecut printr-o intervenţie pe cord deschis, la o clinică din Braşov.

”Am avut nişte clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, asta trebuie să treci prin aşa ceva, n-aş dori nimănui”, a spus Marina Voica la Antena Stars.

Artista crede că a început să aibă probleme cu inima din cauza problemelor cu amigdalita. ”S-a infectat şi ea de obicei loveşte inima sau rinichii, inima e un organ foarte simplu”, a mai spus artista.

”După 7 zile am fost externată şi am continuat recuperarea acasă. A fost greu, eu sunt singură. La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, aşa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, şi am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operaţia nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai cureţe şi partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă”, povestea Marina Voica.Recente pe Ok! Magazine

kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg