Marius Manole, câştigătorul "Uite cine dansează": "Am crezut că o să-mi fie foarte uşor"

9 mai, 2017
Marius Manole finala Uite cine danseaza (2) png

Talentatul actor a dat măsura artei sale nu doar pe scena teatrului, ci şi în ringul de dans, reuşind să facă demonstraţii de coregrafie de înaltă clasă.

image

Marius Manole a acceptat provocarea celor de la ProTV având convingerea că studiile de teatru îl vor ajuta să evolueze cu succes şi în dans. Totuşi, după săptămâni de muncă asiduă şi ambiţie profesională, acesta a realizat că a pus la bătaie mai mult decât dăruire şi cunoştinţe de teatru, dar, în final, bucuria a fost încununată de câştigarea concursului şi de faptul că acum e un artist complet.

"Începuturile acestei emisiuni au fost inconştiente, adică am crezut că o să-mi fie foarte uşor, am crezut că mă mişc foarte bine, că totuşi sunt actor şi că o să fac iac-aşa. E, n-am făcut aşa, a fost foarte multă muncă. A fost un workshop, că am făcut lecţii de dans cu Olesea Nespeac şi mi-au prins foarte bine. Actorii din străinătate plătesc pentru aşa ceva, iar eu am avut un atelier gratis, de 13 săptămâni", a spus Marius Manole.

image

"Am avut multe momente frumoase, pornind de la prima ediţie cu tangoul, pe care am crezut că nu sunt în stare să-l dansez - uite că l-am dansat şi am trecut mai departe, până la dansul contemporan - despre mine, despre viaţa mea, despre perna mea, despre cum am ajuns în Bucureşti, cu momentul Gigi Căciuleanu... Când am ajuns acasă şi am văzut dansul pe care l-am făcut cu Gigi - nu fac asta, credeţi-mă, e prima dată în viaţa mea - am văzut dansul ăsta de 4-5 ori, în buclă, pentru că nu-mi venea să cred că eu am reuşit să fac lucrul ăsta în direct la o televiziune cu un aşa mare coregraf şi cu o aşa parteneră extraordinară. La noi, în teatru, se spune "coboară îngerul". Şi cred că atunci a coborât îngerul, pur şi simplu. A fost foarte frumos că am făcut asta şi mă bucur foarte tare", a declarat el în finală.

Finala i-a aparţinut, pe drept, cu magnificul dans inspirat din "Cocoşatul din Notre Dame" (sus, de la minutul 14:30), dar şi cu cel de paso doble modern, foarte cool şi foarte rock. (de la minutul 12:40)

Iată şi momentul în care perechea lor a fost desemnată câştigătoarea concursului "Uite cine dansează".