Marlon Brando avea convingerea că Elvis Presley se teme să recunoască că este gay

3 august, 2022
mar2 jpg

Marlon Brando credea că Elvis Presley „s-a temut să recunoască că este gay” în cei mai grei ani ai săi.

Starul este descris de Marlon Brando ca o persoană cu multe pe suflet. Actorul avea convingerea că Regele nu este sincer cu el însuși cu privire la sexualitatea sa.

Marlon Brando a avut o legătură strânsă cu Elvis Presley de-a lungul anilor. Ambii bărbați corespondau în secret cu o femeie pe nume Carmen Montez, potrivit unei cărți a autorului Gary Lindberg. “In His Own Words” publică, pentru prima dată, scrisorile pe care Brando i le-a trimis lui Montez de-a lungul anilor 1960 și 1970.

Montez a fost pentru Elvis și Brando o adevărată prietenă, dar și pentru alte vedete de la Hollywood.

Într-una dintre scrisorile lui Brando către Montez, în februarie, acesta își arată îngrijorarea pentru Elvis. Brando îi scrie lui Montez „se păre că Elvis chiar nu are chef să vorbească cu nimeni”.

 „Știu că e închis în casă și că a primit biletul pe care i l-am lăsat, dar nu a răspuns. Nu credeam că Pris [Priscilla] va ajunge la el de data asta. Adică îi va intra din nou pe sub piele, mai ales că l-a supărat atât de rău în Memphis" .

mar1 jpg

Brando continuă să o critice pe soția lui Elvis la acea vreme, Priscilla Presley, pentru că nu și-a susținut soțul în timpul acelei perioade grele.

În scrisoare, Brando face aluzie la cearta dintre Priscilla și Elvis din ultimele luni. El crede că ea l-ar fi putut face să treacă peste această traumă. "Tocmai a început să se regăsească ca bărbat, iar o soție răbdătoare și înțelegătoare ar fi putut face minuni", spune starul.

Marlon sugerează că Elvis ar putea găsi alinare lângă o altă femeie. Cu toate astea, deși și-a înșelat soția în trecut - mai ales cu actrița Ann-Margret - Brando crede că nu va mai face asta.

„Parțial din moralitate și parțial din frică, nu se va întoarce la o altă femeie și pare să se teamă de alți bărbați”.

În cele din urmă, mai spune că Elvis se îndoiește de propria sa sexualitate. „El se agită înăuntru , pare că se teme de el însuși. Uneori, cred că se teme că este un homosexual latent”.

În timp ce unii oameni au pus la îndoială validitatea acestor scrisori scrise de mână, editorul Calumet Editions susține că are dovezi că articolele sunt autentice.

elvis bun profimedia 0642982238 jpg

 William J Mann a scris despre viața lui Brando în biografia „The Contender”. În acest volum, el a dezvăluit că actorul a avut relații cu femei , dar și cu bărbați. „Când se trezea, primul lucru la care se gândea dimineața era: „Cu cine mă duc azi?” , chiar dacă o femeie dormea ​​lângă el”, a scris Mann despre Brando.

Mann a adăugat că Brando „s-a culcat cu bărbați” în timp ce era la Academia Militară Shattuck.

 „Relația nu avea nimic extraordinar; jocul sexual între cadeții de la școlile militare nu era ceva neobișnuit”. Brando însuși a spus odată: „Să spunem că sexul nu are sex”.

Marlon nu a fost prima persoană care a făcut comentarii despre sexualitatea lui Elvis de-a lungul anilor. Și Gerald Peters, șoferul și prietenul lui Elvis, a avut ceva de spus.

De asemenea, a făcut aluzie la sexualitatea ambiguă a vedetei,: „Deși o iubea mult pe Priscilla, prefera compania bărbaților”. El a subliniat, de asemenea, cât de mult îi plăcea lui Elvis să iasă cu anturajul său mare de prieteni: The Memphis Mafia.

Biograful lui Elvis, Kathleen Tracy, a susținut, de asemenea, că Regele și-ar fi rugat, uneori, cel mai bun prieten, actorul Nick Adams, să rămână cu el peste noapte. Adams este cel mai bine cunoscut pentru că a avut o aventură cu James Dean.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG