Mașini de teren precum Ford F150, în ofertă acum la Elite Cars Leasing

7 noiembrie, 2023

Pentru proprietarii de mașini, dar mai ales pentru cei care iubesc cu adevărat mașinile, un model care să atragă atenția nu este greu de găsit.

okmagazine ford f150 jpg

Pe piața de profil se pot găsi nenumărate astfel de autoturisme, fie model sport, elegant sau pentru întreaga familie.

Însă, persoanele care își doresc cu adevărat performanță se orientează spre alt gen de modele, acelea care se adaptează și la categorii de drumuri mai dificile. Mai jos exemplificăm despre ce modele anume este vorba.

Modele de Ford 150 Raptor, noi dar și rulate

Un model de mașină cu totul și cu totul aparte poate fi oricare autoturism propus de către agenția Elite Cars Leasing. Dar, când vine vorba despre Ford F150, lucrurile se schimbă radical. Și asta pentru că genul acesta de mașină este proiectată să reziste atât la drumuri lungi, cât și la terenuri mai dificile.

Nu doar modelele noi, dar și cele rulate au aceleași proprietăți: rezistență, stabilitate, putere și un motor super performant. Aceste mașini provin de la compania Ford și garantează că atât suspensiile, cât și tracțiunea lor rezistă la condiții de drum dificil, cu denivelări.

Mai mult, cine își dorește să aleagă din oferta celor de la Elite Cars Leasing poate consulta site-ul oficial aici. Mai multe modele de F 150 sunt listate aici, fie noi, fie rulate, cu toată documentația necesară pusă la punct. Modele impresionante, deopotrivă robuste și cu linii impunătoare în același timp.

De ce să alegi o mașină de teren Ford

Pentru cei care sunt în căutare de un model de mașină care să le scoată în evidență personalitatea, nici că pot alege mai bine decât o mașină de tip Ford. Și asta deoarece caroseria mașinii este proiectată să reziste la orice denivelare de teren, indiferent cât este acesta de dificil.

În construcția mașinii se mai remarcă o grilă robustă, dar și prize de aer ce oferă protecție și accente de tip off-road. Experiența conducerii acestui tip de mașină va fi atât de intensă, încât nu se poate compara cu nimic cunoscut.

Interiorul mașinii este confortabil și spațios și, ca element de siguranță, mai prezintă un sistem de coliziune frontală, dar și de menținere pe bandă. De asemenea, mașina mai este prevăzută și cu o cameră pentru vizionare panoramică. Aventurile împărtășite cu cei dragi vor fi în felul acesta de neuitat.

Mașina pe care ți-o dorești, din stoc sau la comandă

Agenția Elite Cars Leasing este recunoscută pe piața de profil pentru servicii de vânzare cumpărare mașini, atât modele noi, cât și rulate. Pe site se găsesc nu mai puțin de 1400 de modele de mașini, de la cele clasice până la cele populare, premium sau mașini hibride sau electrice.

Testarea modelelor se poate face în cele trei locații disponibile din țară: București, Brașov și Bacău. Mașinile provin de la distribuitori autorizați și au tot istoricul la zi.

De asemenea, agenția oferă și experiența achiziției unei mașini în sistemul leasing, cu tot suportul tehnic asigurat. Mai multe detalii privind serviciile de calitate ale firmei, doar pe pagina oficială Elite Cars Leasing.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg