O imagine greu de privit! Matthew Perry, internat din cauza drogurilor. Cum și-a distrus organismul

20 octombrie, 2022
matt21 profi jpg

Matthew Perry a recunoscut că aproape a murit din cauza dependenței sale de droguri și a luptat în secret pentru viața sa în spital.

Actorul de 53 de ani a cunoscut celebritatea datorită seriarului Friends, dar s-a luptat cu dependența ani de zile în culise.

Matthew admite că nu-și amintește mare parte din timpul petrecut pe platurile celebrei producții , iar asta din cauza viciului cu care se împrietenise.

În paginile noului său memoriu , Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, el reflectează la unele dintre cele mai josnice momente din viața sa cu o onestitate uluitoare.

Starul, care vorbește despre cartea sa într-un nou interviu, recunoaște că aproape că a murit în urmă cu câțiva ani , când a stat două săptămâni în comă.

În 2018, s-a scris că a suferit o perforație gastrointestinală, dar acum a confirmat că a fost internat după ce colonul i s-a fisurat din cauza abuzului de opioide, iar șansele sale de supraviețuire erau alarmant de mici.

„Medicii au spus familiei mele că am 2% șanse să trăiesc”, a declarat vedeta pentru People Magazine.  „Am fost pus pe un aparat care face toată respirația pentru inimă și plămâni. Și asta se numește Ave Maria. Nimeni nu supraviețuiește”.

Din fericire, el a reușit, dar a petrecut cinci luni în spital și a folosit o pungă de colostomie timp de nouă luni.

Actorul are convingerea că terapeutul la care a apelat l-a ajutat să își schimbe modul de gândire. „Terapeutul mi-a spus: „Data viitoare când te gândești să iei Oxycontin, s-ar putea să ai o pungă de colostomie pentru tot restul vieții”, a spus el publicației. „Și o fereastră s-a deschis și m-am târât prin ea și nu mai vreau Oxycontin”.

Matthew s-a confruntat cu multe recidive de-a lungul anilor, a fost la dezintoxicare de 15 ori și a suferit 14 intervenții chirurgicale la stomac, dar acum are încredere în recuperarea lui.

Din cauza acestui progres s-a simțit suficient de sigur pe el pentru a-și împărtăși povestea lumii și speră că experiența sa îi poate ajuta și pe alții aflați în situații similare să-și depășească propriile probleme.

„Cred că vor fi surprinși de cât de rău am ajuns în anumite momente și cât de aproape de moarte am fost”, a adăugat el. „Spun în carte că, dacă aș muri, vestea i-ar șoca pe oameni, dar nu ar surprinde pe nimeni. Și acesta este un lucru înfricoșător”.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg