Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 11 ani de mariaj: "Parcă suntem de o viață împreună"

27 aprilie, 2022
siscanu90 jpg

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au aniversat, zile trecute, 11 ani de mariaj. Deși au trecut prin multe încercări, legătura lor a rămas la fel de puternică. Prezentatorul spune că principalul ingredient al relației lor este iubirea.

“11 ani de căsătorie … Parcă suntem de o viață împreună . În zilele noastre puține cupluri conviețuiesc mai mult de zece ani. Multe s-au schimbat. Societatea, valorile, modul în care bărbații și femeile interacționează unii cu altii. Oamenii s-au schimbat în primul rând. La noi nu s-a schimbat un amănunt fundamental : iubirea! Ne-am iubit cu aceeași intensitate în acești ani, chiar dacă am trecut prin multe împreună. Nu am fost în competiție, nu ne-am produs suferințe și am căutat să ne armonizam permanent. Îți mulțumesc, baby ! La mulți ani împreună !”, a fost mesajul postat de Mădălin Ionescu pe o rețea de socializare.

Cristina avea 26 de ani când a devenit mamă pentru Ştefania şi Filip, copiii lui Mădălin, era speriată de noul rol, dar avea multă iubire de oferit. „Filip m-a perceput ca pe o mamă, pentru că era mai mic, avea vreo şase ani. Ştefania era mai mare, nici ca vârstă nu prea pot eu să îi fiu mamă. Până să apară Petra, care are are doi ani şi opt luni, am fost doar noi. Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă, ci Filip. I-am iubit necondiţionat pe amandoi, exact cum îţi iubeşti copiii. Niciodată nu m-am gândit că trebuie să primesc ceva în schimb, asta e singura dragoste necondiţionată ”, mărturisea Cristina pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg