Medeea Marinescu a ajuns cu copilul la spital. Ce a întâlnit acolo a lăsat-o fără cuvinte

25 noiembrie, 2022
medeea marinescu si florin jpg

A ajuns cu copilul la spital, în stare gravă, dar nu a avut parte de tratamentul așteptat. Medea Marinescu a așteptat mai multe ore ca fiul ei să primească îngrijirea necesară într-un spital privat, dar, în cele din urmă, a fost sfătuită să opteze pentru un spital de stat.

”Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (…), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare, și după o așteptare de două ore și treizeci de minute să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală (existând suspiciuni grave care necesitau o astfel intervenție), și ne-a fost sugerat să mergem la un spital de copii de stat”, a scris Medeea Marinescu pe o rețea de socializare.

Actrița are doar cuvinte de laudă pentru spitalul Grigore Alexandrescu.

“Ceea ce am și făcut, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” dovedindu-se încă o dată a fi locul cel mai bine organizat, mai profesionist și empatic cu suferință copiilor noștri.

Am greșit că nu am mers din primul moment acolo, însă știind că este o perioada a virozelor, care au necesitat multe intervenții de urgență, ne-am gândit că varianta unui loc privat (a cărui reclamă s-a dovedit atât de păguboasă) ar putea fi o variantă. NU ESTE”, a mai spus actrița.

„Scriu asta nu din dorința de a mă răzbuna, am lucruri mult mai importante de făcut, însă consider că oamenii trebuie să știe exact atunci când sunt dispuși să plăteasca o sumă de bani, de ce servicii pot sau nu pot beneficia atunci când apelează la serviciile unei clinici de urgență pediatrică fără ecograf, și fără o organizare care să permită o consultație în regim de urgență”.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg