Medeea Marinescu a ajuns cu copilul la spital. Ce a întâlnit acolo a lăsat-o fără cuvinte

25 noiembrie, 2022
medeea marinescu si florin jpg

A ajuns cu copilul la spital, în stare gravă, dar nu a avut parte de tratamentul așteptat. Medea Marinescu a așteptat mai multe ore ca fiul ei să primească îngrijirea necesară într-un spital privat, dar, în cele din urmă, a fost sfătuită să opteze pentru un spital de stat.

”Cum este posibil să ajungi la camera de gardă pediatrie la (…), cu un copil târându-se de dureri abdominale și vărsături, în imposibilitatea de a sta în picioare, și după o așteptare de două ore și treizeci de minute să fim anunțați că nu există posibilitatea de a se face o ecografie abdominală (existând suspiciuni grave care necesitau o astfel intervenție), și ne-a fost sugerat să mergem la un spital de copii de stat”, a scris Medeea Marinescu pe o rețea de socializare.

Actrița are doar cuvinte de laudă pentru spitalul Grigore Alexandrescu.

“Ceea ce am și făcut, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” dovedindu-se încă o dată a fi locul cel mai bine organizat, mai profesionist și empatic cu suferință copiilor noștri.

Am greșit că nu am mers din primul moment acolo, însă știind că este o perioada a virozelor, care au necesitat multe intervenții de urgență, ne-am gândit că varianta unui loc privat (a cărui reclamă s-a dovedit atât de păguboasă) ar putea fi o variantă. NU ESTE”, a mai spus actrița.

„Scriu asta nu din dorința de a mă răzbuna, am lucruri mult mai importante de făcut, însă consider că oamenii trebuie să știe exact atunci când sunt dispuși să plăteasca o sumă de bani, de ce servicii pot sau nu pot beneficia atunci când apelează la serviciile unei clinici de urgență pediatrică fără ecograf, și fără o organizare care să permită o consultație în regim de urgență”.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}